Αφοί Αγγελόπουλοι: Εθισμένος στην παραζάλη της συκοφαντίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Αφοί Αγγελόπουλοι: Εθισμένος στην παραζάλη της συκοφαντίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Οι αδελφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος Eurokinissi

Ανακοίνωση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Δ.Γιαννακόπουλου εξέδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας οι αδελφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Η απάντηση Γιαννακόπουλου.

Για εκστρατεία ελεεινής και ανυπόσταστης λασπολογίας, για την υπόθεση της Χαλυβουργικής,  μέσω των ΜΜΕ που ελέγχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγορούν μεταξύ των άλλων τον τελευταίο οι αδελφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρουν:

Η ηλεκτρονική φυλλάδα “newsbomb” του καταδικασθέντος κοινού συκοφάντη Δημήτρη Γιαννακόπουλου ανέλαβε καθώς φαίνεται νέα εκστρατεία ελεεινής και ανυπόστατης λασπολογίας σε βάρος μας, με σειρά κίτρινων δημοσιευμάτων επί παντός επιστητού και την επίκληση δήθεν “έγκυρου” και “αποκαλυπτικού” υλικού οικογενειακών μας υποθέσεων.

Φαίνεται ότι η πρόσφατη καταδίκη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε 20μηνη ποινή φυλάκισης για ηθική αυτουργία σε συκοφαντική δυσφήμιση μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας του για θέματα που συνδέονταν με την ιστορική επιχείρηση της οικογένειάς μας Χαλυβουργική δεν στάθηκε ικανή να τον σωφρονίσει.

Ο συκοφαντικός δόλος του, μάλιστα, καθίσταται πασίδηλος, καθώς διατυπώνει κυνικά την τρισάθλια μομφή περί δήθεν “αρπαγής” μετοχών εκ μέρους μας, όταν γνωρίζει την πρόσφατη υπ’ αρ. ΠΡΦ19-237/15.11.2019 διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών, με την οποία τέθηκε αμετάκλητα στο αρχείο προπετής μήνυση σε βάρος μας με τις ίδιες κατηγορίες.

Τα κίνητρα του κοινού συκοφάντη, ο οποίος κυκλοφορεί προς το παρόν ελεύθερος, είναι προφανή.

Πιστεύει ότι βάλλοντας σε βάρος μας με αυτή τη χαμερπή προπαγάνδα θα αναχαιτιστούν οι ποινές που τον περιμένουν για παρόμοιες πράξεις στο παρελθόν και για τις οποίες διώκεται ήδη από την ποινική δικαιοσύνη.

Διαβεβαιώνουμε τον εθισμένο στην παραζάλη της συκοφαντίας ότι το μόνο που του εξασφαλίζει αυτή η τακτική είναι ο πολλαπλασιασμός των ποινών του και, πρωτίστως, η απόλυτη ηθική εξαθλίωση και ανυποληψία του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η λάσπη δεν μας αγγίζει, δεν φοβόμαστε τίποτε και δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν. Από την πλευρά του, ας συνεχίσει να κρύβεται με αναβολές και “συγγνώμες” μέχρι την αναπόφευκτη και παραδειγματική τιμωρία του.

Γιαννακόπουλος: Get a life. Περισωθείτε όσο είναι καιρός

Απάντηση στην ανακοίνωση των αδελφών Αγγελόπουλων εξέδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Κάνει λόγο για “δύσκολη θέση των Αγγελόπουλων” και πως “βγάζουν ανακοινώσεις με φαντασιακές κατασκευές”.

Ειδικότερα ο Δ. Γιανναόπουλος αναφέρει: “Αντιλαμβάνομαι απολύτως τη δύσκολη θέση των κ.κ. Αγγελόπουλων με τα πάσης φύσεως ζητήματα -ενδοοικογενειακά και μη- που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε όλους τους τομείς ανεπιτυχώς και τα οποία τους έχουν ωθήσει σε ένα τέτοιο αδιέξοδο ψευδών και συκοφαντιών, ώστε, για να ξεσκάσουν, είτε βγάζουν ανακοινώσεις γεμάτες φαντασιακές κατασκευές, είτε περιφέρονται άσκοπα και χωρίς τον παραμικρό δικονομικό ρόλο ακόμη και στα ακροατήρια της Ευελπίδων -συνοδεία… φωτογράφων- Δευτέρα πρωί προκαλώντας γέλια. Αγαπητοί. Η ζωή είναι μικρή. Μην αφήνετε εμένα να γίνομαι αυτοσκοπός σας. Το “get a life” στη δική σας περίπτωση αποκτά πια το πλήρες νόημά του. Περισωθείτε όσο είναι καιρός. Καλή μας χρονιά”.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα