Άλλαξε χέρια το κτίριο της Ελευθεροτυπίας

Άλλαξε χέρια το κτίριο της Ελευθεροτυπίας

Ποιοι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες και πως σκοπεύουν να αξιοποιήσουν τα πρώην γραφεία της Ελευθεροτυπίας στον Νέο Κόσμο. Ποιο ήταν το τίμημα

Η Grivalia είναι η νέα ιδιοκτήτρια των γραφείων που στέγαζαν την εφημερίδα Ελευθεροτυπία στον Νέο Κόσμο, καθώς ανακοινώσε σήμερα την υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση μετοχών της εταιρείας με την επωνυμία «VALUE ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε». Η υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνο με την εκπλήρωση των προϋποθέσεων που ορίζονται στο ανωτέρω προσύμφωνο.

Σημειώνεται πως η Value Τουριστική Α.Ε. πλειοδότησε σήμερα στη δημόσια διαδικασία εκποίησης του αυτοτελούς κτιρίου γραφείων, συνολικής επιφάνειας 14.427 τ.μ., στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Μίνωος στο Νέο Κόσμο το οποίο ανήκε στην εταιρεία «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» μέχρι την πτώχευσή της. Το τίμημα που προσφέρθηκε ανήλθε σε 10,89 εκ. ευρώ.

ADVERTISING
Άλλαξε χέρια το κτίριο της Ελευθεροτυπίας

Η Value Τουριστική Α.Ε. θα αποτελέσει κοινοπραξία (jointventure) με τη συμμετοχή της Grivalia στο μετοχικό της κεφάλαιο με σκοπό την ανακαίνιση του υφιστάμενου κτιρίου και την αναβάθμιση του σε σύγχρονο επαγγελματικό ακίνητο. Η υπογραφή του σχετικού συμβολαίου μεταβίβασης του ακινήτου θα λάβει χώρα κατόπιν ολοκλήρωσης των διαδικαστικών ενεργειών που προβλέπονται από το νόμο.

SHARE:

24Media Network