Ανοίγει και το Μercure Rhodes Alexia

Ανοίγει και το Μercure Rhodes Alexia
Mercure Rhodes Alexia

Με νέα επωνυμία και με την υπογραφή της Accor, η οποία επεκτείνει την παρουσία της στη χώρα μας.

Το πρώην Alexia Premier City Hotel στο κέντρο της Ρόδου, ανοίγει τις πύλες του με νέα ονομασία, ως Mercure Rhodes Alexia και ουσιαστικά αποτελεί την είσοδο του brand Μercure στη χώρα μας, ένα brand του ομίλου της Accor, που διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της στον ελλαδικό χώρο.

Το ξενοδοχείο, με αναβαθμισμένα τα 136 δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων τα περισσότερα με θέα στη θάλασσα, και με δύο εστιατόρια, προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων υπηρεσίες ευεξίας και περιποίησης στο υπερσύγχρονο spa του ξενοδοχείου.

Mercure Rhodes Alexia


Μόλις 50 μέτρα από το ξενοδοχείο βρίσκεται η παραλία Νιοχώρι, ενώ όντας στην πόλη της Ρόδου, σε απόσταση δύο χιλιομέτρων βρίσκονται μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του νησιού, όπως το Κάστρο στην Παλιά Πόλη, το Μανδράκι και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Όμιλο Accor, κάτω από το brand Mercure. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τους επισκέπτες στο Mercure Rhodes Alexia, έναν μοναδικό παράδεισο στο νησί της Ρόδου. Όλη η επιχειρηματική οικογένεια της Νικόλαος Σουλούνιας Α.Ε. είναι ενθουσιασμένη για το νέο αυτό ταξίδι, και έτοιμη να δείξει στον κόσμο την πραγματική έννοια της αυθεντικής νησιώτικης φιλοξενίας», δηλώνει η Μαρία – Άννα Σουλούνια, ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του Mercure Rhodes Alexia.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα