Από την Trebbble το νέο mobile app της wind

Από την Trebbble το νέο mobile app της wind

Στην Trebbble ανέθεσε η WIND το στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του ανανεωμένου και καινοτόμου mobile app myWIND για Android και iOS για τους συνδρομητές της

To ανανεωμένο myWind app βγήκε στον αέρα πριν από λίγες ημέρες από την trebbble. Σύμφωνα με τα στελέχη της η πρόκληση ήταν να ενοποιηθούν σωστά και με ασφάλεια όλες οι λειτουργίες, ενημερώσεις και υπηρεσίες των συνδρομητών συμβολαίου σε μία συναρπαστική, εύχρηστη, και καλαίσθητη mobile εμπειρία. Η Trebbble δούλεψε μεθοδικά με τις ομάδες της WIND σε κάθε βήμα: σχεδιασμό του mobileapplication, μελέτη σε βάθος των υπηρεσιών και του αναγκαίου UX/UIdesign, extensivetesting ώστε ο τελικός χρήστης να απολαμβάνει μια συναρπαστική mobile εμπειρία του χρήστη. Άμεσα, απρόσκοπτα και ταχύτατα.

Ο KosHernmannRiedl της WIND δήλωσε «Οι ξεχωριστές δυνατότητες που παρέχει το ανανεωμένο myWIND app προσφέρουν πάνω από όλα απλότητα, ευκολία και ταχύτητα στους χρήστες συμβολαίου της WIND. Το ανανεωμένο myWIND app συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της εταιρίας να καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών μας κάθε στιγμή».

Tο ανανεωμένο mobileappmyWIND δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές συμβολαίου της WIND να έχουν μια φανταστική mobile εμπειρία: πρόσβαση σε στοιχεία του λογαριασμού τους, παρουσίαση υπόλοιπου και χρεώσεων σε πραγματικό χρόνο, άμεση και ασφαλής πληρωμή των λογαριασμών τους, διαρκής πρόσβαση σε υπηρεσίες WIND (όπως αγορά έξτρα πακέτων MB, ομιλίας ή SMS) καθώς και σε προσφορές εξατομικευμένες για το προφίλ κάθε συνδρομητή.

Ο Κος Θάνος Μακρής, CEO της Trebbble σημείωσε «Είμαστε χαρούμενοι για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν τα στελέχη της WIND και για το τελικό αποτέλεσμα της συνεργασίας μας, το mobileappmyWIND που ήδη απολαμβάνουν πάνω από 250.000 χρήστες μηνιαίως. Δώσαμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, για να επιτύχει η WIND τους στόχους της.

H Trebbble είναι mobile agency, μέλος του gi-Cluster. Ιδρύθηκε το 2010 και δημιουργεί από τότε ολοκληρωμένες mobile λύσεις για μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό που ενεργοποιούν και κρατούν ικανοποιημένους τους τελικούς πελάτες και καταναλωτές τους. Δραστηριοποιείται στις χώρες EMEA και σχεδιάζει mobile experiences στους τομείς Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Τηλεπικοινωνιών, iGaming, Διαφήμισης, Τουρισμού, Ενέργειας και Μέσων Ενημέρωσης. Τα έργα της έχουν βραβευτεί για την υψηλή ποιότητα και καινοτομία τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα