Αυτό που λείπει από το home office για να πας την εργασία σου σε άλλο επίπεδο

Αυτό που λείπει από το home office για να πας την εργασία σου σε άλλο επίπεδο

Επικοινωνία, εργασία και διασκέδαση στο κορυφαίο πρόγραμμα Internet της αγοράς. Απέκτησε έυκολα και γρήγορα το WIND ONE και απόλαυσε ταχύτητες που φτάνουν τα 100 Mbps, εντελώς δωρεάν!

Η πανδημία του Covid-19 έχει αλλάξει εντελώς τις ζωές μας. Η καθημερινότητα στο γραφείο, τα επιχειρησιακά meetings και τα brainstormings ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας, έγιναν video επικοινωνίας μέσω Zoom και ανταλλαγές μηνυμάτων, ενώ και το μάθημα στην τάξη ή στο αμφιθέατρο, μπήκε κι αυτό στα “κουτάκια” των βιντεοκλήσεων. Ακόμα και τα γενέθλια και τα πάρτι με φίλους μπήκαν αναγκαστικά σε μια digital αποστασιοποίηση. Αυτή την εποχή, λοιπόν, είναι που καταλαβαίνουμε και την αξία του ακόμα πιο γρήγορου ίντερνετ. Κάποιες φορές βέβαια, όπως αποδεικνύει και το παρακάτω video, το στάνταρ ίντερνετ προκαλεί… κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Μια ακόμα πιο γρήγορη σύνδεση σου “χαρίζει” στιγμές

Η νέα καμπάνιας της WIND, θα σε κάνει να ξεκαρδιστείς αλλά και να δεις αλλιώς τα 100mbps. Η κάθε σου μέρα πλέον είναι γεμάτη από εικόνες συνεργατών ή συμμαθητών που μέσα από οθόνες video κλήσεων μας φωνάζουν “με ακούτε;” ή “με βλέπετε όλοι;” λίγο πριν ξεκινήσει το κάθε meeting μεταξύ τηλέ-εργαζόμενων ή το κάθε μάθημα εξ’ αποστάσεως. Και ξαφνικά, πάνω στη στιγμή που πρέπει να κρατήσεις τις πιο κρίσιμες σημειώσεις για τη δουλειά σου, ή να ακούσεις μια πληροφορία που θα σταθεί κρίσιμη ώστε να περάσεις κάποιο μάθημα, η σύνδεση του συνομιλητή σού (ή και η δική σου) χάνεται ή “κολλάει”.

Ο “ένοχος” σε αυτές τις περιπτώσεις είναι συνήθως κάποιος συγκάτοικος που μην έχοντας τι άλλο να κάνει, ξεκίνησε να στριμάρει μια σειρά στο Netflix ή το αγαπημένο του album στο Spotify ή μια θεατρική παράσταση που προβαλλόταν online. Και ύστερα, λίγο μετά το σχόλασμα σου από την τηλεργασία, αποφάσισες να ψωνίσεις online εκείνο το τζιν που αναζητούσες από καιρό. Όμως την ίδια στιγμή ξεκινούσε τηλεργασία ο συγκάτοικος σου και μάντεψε τι συνέβη: το Internet κόλλησε ξανά!

Και τι να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις; Να κάτσεις να μαλώσεις;

Είναι σαφές πια, ότι χωρίς ένα υψηλών απαιτήσεων πρόγραμμα επικοινωνίας όπως το πρόγραμμα WIND ONE, με ταχύτητες που φτάνουν τα 100 Mbps, οι στιγμές της καθημερινότητας που σε γεμίζουν περισσότερο, κινδυνεύουν να “κολλήσουν ” σε πιξελιάσμένες οθόνες. Επειδή τα θέλεις – και τα χρειάζεσαι – όλα. από την γρήγορη σύνδεση για την τηλεργασία/τηλέ-εκπαίδευση μέχρι το δυνατό σήμα για να στριμάρεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες, άλλαξε τα όλα, με το πρόγραμμα WIND ONE.

WIND ONE: Μια μαγική αλλαγή

Αν είσαι συνδρομητής WIND ONE μπορείς να αναβαθμίσεις τη σύνδεση σου άμεσα και χωρίς κόστος, ώστε να απολαμβάνεις ταχύτητες Fiber ως και 100 Mbps. Και μην ξεχνάς! Κάθε πρόγραμμα WIND ONE προσφέρει επικοινωνία, διασκέδαση και premium εξυπηρέτηση σ’ένα πακέτο που αλλάζει μαγικά – και εύκολα – την καθημερινότητα σου, σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη της πανδημίας.

Τα προγράμματα WIND ONE ενσωματώνουν μοναδικά χαρακτηριστικά όπως πραγματικά unlimited επικοινωνία (από σταθερό σε σταθερό, κινητό σε σταθερό, κινητό σε κινητό και απεριόριστα data), εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο, δωρεάν επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι αλλά και WIND VISION (συνδρομητική τηλεόραση) με δωρεάν παροχή περιεχομένου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα