Αυτές είναι οι 10 καλύτερες αεροπορικές για το 2018 – Η θέση της Aegean

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες αεροπορικές για το 2018 – Η θέση της Aegean

Επιβάτες μέσα από 60.000 κριτικές του eDreams βαθμολόγησαν τις αεροπορικές εταιρείες - Πόσο θετική άποψη έχουν για την Aegean

Όλοι όσοι ταξιδεύουμε συχνά με αεροπλάνο το έχουμε πει έστω και μία φορά: “Την άλλη φορά να δώσουμε κάτι παραπάνω αλλά να πετάξουμε σαν άνθρωποι”. Μπορεί οι low cost αεροπορικές να έβαλαν στην αγορά του τουρισμού – και όχι μόνο – ανθρώπους που δεν θα έμπαιναν σε αεροπλάνο όμως οι full service αεροπορικές εταιρείες όχι μόνο παραμένουν σταθερή αξία, αλλά αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους και κερδίζουν ξανά επιβάτες μετά από τα παρατράγουδα που είχαμε με περιπτώσεις όπως αυτή της Ryanair.

Τις καλύτερες από αυτές τις full service αεροπορικές για το 2018 ανέδειξαν μέσω των 6.000 κριτικών τους οι επισκέπτες της πλατφόρμας αεροπορικών κρατήσεων eDreams.

TOP 10 FULL SERVICE ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Όπως φαίνεται και από τον πίνακα, “σφήνα” στα μεγαθήρια των αιθέρων, στην δεύτερη θέση και σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη Turkish Airlines βρίσκεται η Aegean συγκεντρώνοντας 4,10 βαθμούς. Στην υψηλή αυτή κατάταξη που έλαβε η Aegean συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό η δεύτερη θέση που κατέλαβε στην κατηγορία “Best in Flight Service” και η τρίτη θέση στην κατηγορία “Best Value for Money” καθώς και ότι οι επιβάτες που την αξιολόγησαν εκτίμησαν την φιλική προς το περιβάλλον πολιτική της εταιρείας.

 

Στις κριτικές που αφορούν στην Aegean γίνεται ειδική μνεία τόσο για του υψηλού επιπέδου γεύματα που σερβίρει στις πτήσεις της – μία από τις τελευταίες σε όλη την Ευρώπη – καθώς και για την εξυπηρέτηση από το προσωπικό της τόσο στα αεροδρόμια όσο και στα αεροπλάνα της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα