Αυτόματοι πωλητές: καφές και σνακ στον χώρο σου!

Αυτόματοι πωλητές: καφές και σνακ στον χώρο σου!

Η RoboCup – K. I. NIKOLAKIS δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40χρόνια στον κλάδο των Αυτόματων Πωλητών (Vending Machines)

Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1973, και ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε τους Αυτόματους Πωλητές στην Ελλάδα.

Σήμερα, η εταιρεία εισάγει και διαθέτει στην εγχώρια αγορά Αυτόματους Πωλητές Καφέ, Αναψυκτικών και Τροφίμων (Snacks) τελευταίας τεχνολογίας, αναλαμβάνοντας την τοποθέτηση ή ενοικίαση τους σε παντός τύπου εργασιακούς χώρους.

Οι Αυτόματοι Πωλητές της εταιρείας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε συνεργασία με ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων και ποτών παγκοσμίως, αλλά και με εγχώριους παραγωγούς, ενισχύοντας έτσι την Ελληνική οικονομία.

Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ασφάλειας τροφίμων (ISO22000:2005), διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων μέχρι την κατανάλωσή τους.

Η 40ετής εμπειρία και επιτυχημένη πορεία , σε συνδυασμό με την πάγια αρχή για συνεχή επένδυση στην καινοτομία και την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, καθιστούν την RoboCup – K. I. NIKOLAKIS ως τον ιδανικό συνεργάτη για λύσεις αυτόματης πώλησης στον εργασιακό σας χώρο.

H RoboCup – K. I. NIKOLAKIS αναλαμβάνει την τοποθέτηση ή ενοικίαση Αυτομάτων Πωλητών Καφέ, Αναψυκτικών και Τροφίμων(Snacks) σε παντός τύπου εργασιακούς χώρους.

Οι Αυτόματοι Πωλητές Καφέ προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας ζεστού ή κρύου καφέ (αλεσμένου ή στιγμιαίου) και άλλων ροφημάτων. Λειτουργούν με σύνδεση σε παροχή νερού ή και αυτόνομα, με νερό από ειδική φιάλη που βρίσκεται μέσα στη βάση του Αυτόματου Πωλητή. Δέχονται όλα τα κέρματα και δίνουν ρέστα.

Οι Αυτόματοι Πωλητές Αναψυκτικών και Τροφίμων (Snacks) προσφέρουν μεγάλη ποικιλία εως και 30διαφορετικών προϊόντων. Δέχονται όλα τα κέρματα και δίνουν ρέστα.

Η εγκατάσταση των Αυτόματων Πωλητών γίνεται από την εταιρεία μας στο χώρο που υποδεικνύει ο πελάτης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνσή του.

Η τροφοδοσία των Αυτόματων Πωλητών με τα απαραίτητα προϊόντα, καθώς και η μηχανική συντήρηση και ο καθαρισμός τους γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό , ώστε να λειτουργούν απρόσκοπτα όλο το 24ωρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα