Beat: Μπαίνει στην ξενοδοχειακή πιάτσα

Beat: Μπαίνει στην ξενοδοχειακή πιάτσα

Νέα υπηρεσία έχει ξεκινήσει και προσφέρει πιλοτικά η Beat προς του πελάτες διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων στην Αθήνα. Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια

To Beat (σ.σ. πρώην Taxibeat) είναι αναμφισβήτητα μία από τις πλέον επιτυχημένες εφαρμογές που ξεκίνησαν από την Ελλάδα οι οποίες αφού κατάφεραν να κερδίσουν τους χρήστες να προσελκύσουν και το επενδυτικό ενδιαφέρον. Η διοικητική ομάδα του Beat δεν επαναπαύθηκε στις δάφνες τις μετά από την πώληση στην Daimler τον περασμένο Φεβρουάριο. Μετά από το Περού και την Χιλή επεκτάθηκε πριν από λίγες εβδομάδες και στην Κολομβία ενώ στην Ελλάδα δοκιμάζει μία νέα υπηρεσία με στόχο την αγορά των ξενοδοχείων και των τουριστών.

Όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή του Beat θα παρατήρησαν ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να βρεις την πληθώρα των επιλογών που είχες σε οχήματα πριν από μερικούς μήνες. Αυτό οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στην αύξηση της τουριστικής κίνησης καθώς οι τουρίστες – που φέτος πραγματοποιήσαν ρεκορ αφίξεων στην Αθήνα – ή έρχονται “διαβασμένοι” και έχουν “κατεβάσει” την εφαρμογή του Beat πριν φθάσουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος ή ακολουθούν τις υποδείξεις από τα ξενοδοχεία που διαμένουν και χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Συνεργασία με Wyndham

Από τις αρχές του καλοκαιριού η Beat έχει ξεκινήσει και μία νέα πιλοτική υπηρεσία σε συνεργασία με την Wyndham – σ.σ. την μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στον κόσμο – μέσα από ένα νέο λογισμικό το οποίο δίνει την δυνατότητα σε ξενοδοχεία να συνεργάζονται με ταξί που έχουν ενταχθεί στον στόλο της εταιρείας. Το μοντέλο αναμένεται να τεσταριστεί μέχρι το τέλος της φετινής τουριστικής περιόδου, να επεκταθεί σε περισσότερα ξενοδοχεία της πρωτεύουσας του χρόνου και από το 2020 να δοκιμαστεί και στις αγορές της Λατινικής Αμερικής όπου δραστηριοποιείται η Beat.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από το σύνολο των 7.000 ενεργών οδηγών που συνεργάζονται με την Beat στην Αθήνα μόνο οι 2.000 θα έχουν την δυνατότητα να παρέχουν τις υπηρεσίες τους μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής που απευθύνεται σε πελάτες ξενοδοχείων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα