Black Friday 2022: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στα Public

Black Friday 2022: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στα Public
istock

Τα Public είναι και φέτος εδώ με τις πιο δυνατές Black Friday προσφορές. Ακολούθησε όλα τα tips που σου προσφέρουν για τις πιο έξυπνες και στοχευμένες αγορές!

Μπορεί να μας χωρίζει κάτι παραπάνω από ένας μήνας από τη Black Friday 2022, τα Public όμως είναι έτοιμα και σε περιμένουν να κάνεις τις αγορές σου έγκαιρα και με οργάνωση, δίνοντάς σου όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να ανακαλύψεις και να επιλέξεις τις πιο δυνατές προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, οικιακές συσκευές, βιβλία, είδη σπιτιού και διακόσμησης.

Η φετινή Black Friday που πέφτει στις 25 Νοεμβρίου 2022, αποτελεί την καταλληλότερη ευκαιρία για σένα που θέλεις να κάνεις τις γιορτινές αγορές σου στις καλύτερες τιμές, ειδικά αν ο στόχος σου είναι προϊόντα τεχνολογίας, στις καλύτερες Black Friday deals!

Ό,τι και αν ψάχνεις φέτος, από κινητό, smartwatch, νέα τηλεόραση, bluetooth speaker μέχρι πλυντήριο ή όποια άλλη οικιακή συσκευή, μπορείς να πάρεις προβάδισμα στις αγορές σου ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Γράψου στις ειδοποιήσεις του Public

Τα Public που έφεραν πρώτα τη Black Friday στην Ελλάδα το 2016, σου έχουν ετοιμάσει έναν “οδηγό” για να μην “χαθείς” μέσα στην πληθώρα προσφορών, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να λαμβάνεις ειδοποιήσεις.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς τη σχετική σελίδα της Black Friday στη σελίδα του Public, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα και να λαμβάνεις ενημέρωση για τις πιο hot Black Friday προσφορές!

Ακολούθησε τα tips για την Black Friday 2022 για μεγάλες αγορές

Στο public.gr μπορείς να βρεις και να ακολουθήσεις όλες τις απαραίτητες συμβουλές που θα αποτελέσουν “πιλότο” στις νέες αγορές σου.

Ήδη από τώρα μπορείς να “σκανάρεις” τις προσφορές και να προετοιμαστείς για τις αγορές σου σύμφωνα με το διαθέσιμο budget σου.

Για τη Black Friday η λίστα είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει να κάνεις και σωστή αξιολόγηση των πραγμάτων που χρειάζεσαι έτσι ώστε να μην βγεις εκτός budget.

Παράλληλα, μπορείς να αξιοποιήσεις τα newsletter για να ενημερωθείς πρώτος για όλες τις προσφορές σε sites και e-shops που θα ενεργοποιηθούν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από τα πρώτα λεπτά της ημέρας.

Αν πάλι προτιμάς να δεις και να τεστάρεις μια τελευταία φορά όσα θες να αγοράσεις, φόρα τα πιο άνετα ρούχα σου, μαλακά παπούτσια, φόρτισε power bank και ετοιμάσου για μεγάλες ουρές.

Μην ξεχνάς πως το νόημα των προσφορών είναι το να πετύχεις μια καλή αναλογία τιμής/απόδοσης οπότε επικεντρώσου σε ακριβά είδη τεχνολογίας, για να πετύχεις το καλύτερο ντιλ!

Επισκέψου το public.gr και βρες όλα όσα χρειάζεσαι!

Τα Public φροντίζουν να βρίσκονται στο πλευρό σου με κάθε τρόπο, προσφέροντας πάντοτε χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, για να μπορείς να απολαμβάνεις τη ζωή με τον δικό σου, ξεχωριστό τρόπο.

Μην ξεχνάς πως και φέτος στη Black Friday, ο προορισμός που σε οδηγεί στις καλύτερες προσφορές είναι το Public. Βρες όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις γρήγορα και εύκολα στο public.gr!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα