Black Friday χωρίς ουρές – Το κοινό highlight των Big 4

Black Friday χωρίς ουρές – Το κοινό highlight των Big 4
Φέτος δεν θα δούμε τέτοιες εικόνες Eurokinissi

Με το ίδιο προϊόν στην ίδια τιμή οι τέσσερις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας, αλλά και χιλιάδες άλλες προσφορές από εκατοντάδες επιχειρήσεις ξεκίνησε η Black Friday.

H μητέρα των μαχών του εμπορίου, η Black Friday, είναι και επίσημα σε εξέλιξη από τις 8 το πρωϊ της Παρασκευής. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές φέτος δεν είχαμε τις γνωστές ουρές με καταναλωτές έξω από τα καταστήματα για χάρη της Μαύρης Παρασκευής. Ο κύριος λόγος έχει να κάνει με ότι οι προσφορές “ανοίχθηκαν” σε διάστημα μίας εβδομάδας αλλά και την άνοδο των αγορών μέσω του διαδικτύου.

Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της σημερινής μέρας είναι ότι και οι τέσσερις βασικοί παίκτες: Public, Κωτσόβολος, Πλαίσιο και Media Markt, ανάμεσα στα highlight που επέλεξαν να προβάλουν είναι και μια προσφορά που είναι ακριβώς η ίδια σε όλους. Ο λόγος για την κονσόλα Playstation 4 Slim 500 GB η οποία διατίθεται και από τους τέσσερις στην τιμή των 259 ευρώ και συνοδεύεται από τον ίδιο τίτλο επίσης και στους τέσσερις, το Spiderman της Marvel.

Aπο εκεί και πέρα τόσο οι παραπάνω αλυσίδες όσο και ο υπόλοιπος ανταγωνισμός, καθώς σήμερα μπήκαν στην μάχη και οι συνεταιρισμοί ηλεκτρικών συσκευών αλλά και τα μεμονωμένα καταστήματα παρέχουν εκατοντάδες προσφορές σε όλη την γκάμα των ειδών.

Στην μάχη έχουν ριχθεί και άλλες επιχειρήσεις καθώς εκπτώσεις πραγματοποιούν και αλυσίδες και καταστήματα ένδυσης, καλλυντικών, σούπερ μάρκετ, αεροπορικές εταιρείες κ.α.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα