6.000 δώρα αγάπης από την ΑΒ Βασιλόπουλος

6.000 δώρα αγάπης από την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η εταιρεία που δεν μένει στη θεωρία ή στα λόγια, αλλά στρώνει το γιορτινό τραπέζι σε χιλιάδες οικογένειες.

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της προσφοράς, της οικογένειας και της αγάπης. Και ποια είναι άραγε η πιο έμπρακτη μορφή προσφοράς και αγάπης; Τι είναι πιο ουσιαστικό από το να κάνεις πραγματικότητα το εορταστικό γεύμα σε μια οικογένεια με παιδιά; Με αυτή τη σκέψη, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό γεύμα 6000 οικογενειών με παιδιά σε όλη την Ελλάδα, που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και την «Τράπεζα Τροφίμων».

Πρόκειται για μία καινοτόμο πράξη αλληλεγγύης η οποία υποστηρίζει τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικο-οικονομικές δυσκολίες, συμπεριλαμβανομένης της σίτισης. Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει ιστορία, καθώς πραγματοποιείται από το 2012, σε συνεργασία με το «Μπορούμε». Ξεκίνησε με την προσφορά τροφίμων για το εορταστικό γεύμα 3.000 τετραμελών οικογενειών με παιδιά. Το 2015, το πρόγραμμα διευρύνθηκε μέσα από τη συνεργασία της ΑΒ με έναν ακόμα αξιόπιστο φορέα, που αποτελεί διαχρονικό σύμμαχο της σε αντίστοιχα προγράμματα, την «Τράπεζα Τροφίμων», ενώ το 2016, η πρωτοβουλία άρχισε να πραγματοποιείται και κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Παράλληλα, η ΑΒ δίνει και σε εμάς τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε αυτήν την αλυσίδα αλληλεγγύης που έχει στήσει σε συνεργασία με το δίκτυό της, τους προμηθευτές, τις αποθήκες και τα καταστήματά της. Μπορούμε, λοιπόν, να γίνουμε μέρος αυτού το κύματος μέσα από τα «Δώρα Αγάπης», μια ενέργεια που υλοποιείται για 3η χρονιά, σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για 3 μοναδικά κουτιά με διαφορετικές επιλογές, τυλιγμένα σε όμορφη συσκευασία δώρου, που καλύπτουν κάθε χριστουγεννιάτικη ανάγκη. Καθένας από εμάς μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τρία «Δώρα Αγάπης» για να τα προσφέρει στους αγαπημένους του και να βοηθήσει, παράλληλα, στην ενίσχυση εκείνων που το έχουν ανάγκη. Για κάθε Δώρο Αγάπης που εσείς αγοράζετε, η ΑΒ δωρίζει 2€ στην Τράπεζα Τροφίμων.

Καθώς, λοιπόν, εμείς στεκόμαστε μπροστά από τα ράφια και προσπαθούμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα 3 γιορτινά κουτιά, ας αρπάξουμε την ευκαιρία και ας συλλογιστούμε τι αξίζει πραγματικά∙ να δημιουργούμε στιγμές και να μοιραζόμαστε το γιορτινό τραπέζι μαζί με την οικογένειά μας, μαζί με τους αγαπημένους μας. Σε αυτό το κλίμα της προσφοράς και της αισιοδοξίας, η ΑΒ Βασιλόπουλος, επιστρέφει την εμπιστοσύνη που της δείχνουμε και εμείς καθημερινά, εδώ και σχεδόν 80 χρόνια.

Γιατί ακόμα και η πιο μικρή επιλογή μας, από το από πού ψωνίζουμε και το κατά πόσο επιλέγουμε να προσφέρουμε, μπορεί να κάνει τη διαφορά –όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλους μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα