CX Summit 2022: Wow Customers – Blast Sales

CX Summit 2022: Wow Customers – Blast Sales
CX Summit 2022

Για δεύτερη φορά πραγματοποιείται το διεθνές διαδικτυακό συνέδριο CX Summit, όπου περισσότεροι από 25 Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα σχεδιάσουν και θα αποφασίσουν την ατζέντα για τη επόμενη ημέρα του CX.

Το διεθνές διαδικτυακό συνέδριο CX Summit θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 από το Marketing Week της BOUSSIAS.

Περισσότεροι από 25 κορυφαίοι ομιλητές από 11 χώρες του κόσμου θα συγκεντρωθούν στη δικτυακή σκήνη του συνεδρίου για να σχεδιάσουν και να αποφασίσουν την ατζέντα για τη επόμενη ημέρα του CX, προσφέροντας 10 ώρες εξαιρετικού περιεχομένου. Εκτός από υψηλού επιπέδου Key note ομιλίες, το συνέδριο θα περιλαμβάνει 2 panel discussions, 1 debate και 1 fireside chat με τον μοναδικό Micah Solomon.

Έλληνες και ξένοι ομιλητές, η παγκόσμια elite του CX, θα παρουσιάσουν επιτυχημένα case studies, θα αναλύσουν τα challenges αλλά και τις δυνατότητες που δίνει το επιτυχημένο Customer Experience και θα δώσουν συμβουλές για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και του GRECA και με την επιστημονική υποστήριξη του Οικονομικoύ Πανεπιστημίου Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε το CX Summit 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα