Εκπληκτικό βίντεο για το Σότσι 2014: Όταν ο αθλητισμός δεν ενδιαφέρεται αν είσαι αρτιμελής

Εκπληκτικό βίντεο για το Σότσι 2014: Όταν ο αθλητισμός δεν ενδιαφέρεται αν είσαι αρτιμελής

Δείτε το βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας των Παραολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, που αποδεικνύει ότι οι αθλητές, αρτιμελείς και μη, δεν έχουν ουσιαστικά καμία διαφορά

Ένα εκπληκτικό βίντεο, που υμνεί την υπερπροσπάθεια των αθλητών ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, γύρισε η εταιρία Samsung, εκ των χορηγών της διοργάνωσης.

Στη διάρκειας 90 δευτερολέπτων διαφήμιση, που τιτλοφορείται "Ποιο είναι το πρόβλημα σου; Ο αθλητισμός δεν ενδιαφέρεται", βλέπουμε την καθημερινότητα έξι γνωστών αθλητών των Παραολυμπιακών, αρχής γενομένης από το ξύπνημα χαράματα για το τάισμα του μωρού έως τις σκληρές προπονήσεις μέσα στο κρύο, τη βροχή και τη χιόνι, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους Αγώνες.

Στόχος του εν λόγω βίντεο είναι, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, να περάσει το μήνυμα ότι οι αθλητές των Παραολυμπιακών δεν διαφέρουν από τους αρτιμελείς, καθώς αμφότεροι έχουν το ίδιο ζητούμενο, και παράλληλα να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να συμμετάσχουν στη διοργάνωση.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Σότσι 2014 θα κάνουν πρεμιέρα στις 7 Μαρτίου. Εκείνη την ημέρα θα κυκλοφορήσει ένα ακόμα βίντεο με πρωταγωνίστρια μία νεαρή αθλήτρια ονόματι Κέιρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παραολυμπιακοί Αγώνες Σότσι 2014

SHARE:

24Media Network