ΕΠΑ Αττικής: Γιατί το 2015 είναι η χρονιά του φυσικού αερίου στην θέρμανση

ΕΠΑ Αττικής: Γιατί το 2015 είναι η χρονιά του φυσικού αερίου στην θέρμανση

Με τις τιμές στο χαμηλότερο τριετίας και την παροχή άτοκης χρηματοδότησης για την μετατροπή της εσωτερικής εγκτάστασης η ΕΠΑ Αττικής φιλοδοξεί ότι θα φέρει την πλέον καθαρή ενέργεια σε περισσότερα σημεία στην πρωτεύουσα

Τα πρώτα κρύα έχουν κάνει την εμφάνιση τους και όλοι εξετάζουν τον τρόπο που θα θερμανθούν οικονομικότερα. η ΕΠΑ Αττικής ξεκινάει τη φετινή χειμερινή περίοδο προσφέροντας στους καταναλωτές της φυσικό αέριο στην χαμηλότερη τιμή που έχει καταγραφεί τις δύο τελευταίες χειμερινές περιόδους. Ενδεικτικά, για τον μήνα Οκτώβριο, η τιμή είναι μειωμένη κατά 19% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και διαμορφώνεται στα 5,6 λεπτά ανά KWh (συμπ. ΦΠΑ). Σύμφωνα με την εταιρεία σε αντίστοιχα χαμηλά επίπεδα εκτιμάται ότι θα κινηθεί και το υπόλοιπο διάστημα.

Η σταθερά πτωτική πορεία των τελευταίων ετών έχει οδηγήσει σε μείωση της τάξεως του 30% από τον Σεπτέμβριο 2012, επιβεβαιώνοντας ότι οι τιμές φυσικού αερίου στην Αττική παραμένουν οι χαμηλότερες δυνατές ενώ ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητα του καυσίμου σε σχέση με τις υπόλοιπες μορφές θέρμανσης.

ΕΠΑ Αττικής: Γιατί το 2015 είναι η χρονιά του φυσικού αερίου στην θέρμανση

Επιπλέον, η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση για τη μετατροπή της εσωτερικής εγκατάστασης θέλοντας στη δύσκολη οικονομική συγκυρία να δώσει τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερα νοικοκυριά που το επιθυμούν να στραφούν στο φυσικό αέριο. Η προσφορά ισχύει για όλες τις κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις, και προβλέπει γενναιόδωρα ποσά που ανέρχονται ακόμη και στο ποσό των 12.300 ευρώ. Προχωρώντας μάλιστα σε άλλη μια κίνηση έμπρακτης υποστήριξης των καταναλωτών, η ΕΠΑ Αττικής προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες πελατών λιανικής, οικιακών ή επαγγελματιών, σημαντικές εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης για συνδέσεις με το υφιστάμενο δίκτυο φυσικού αερίου. Το ποσοστό έκπτωσης ξεκινάει από 50% και μπορεί να φτάσει μέχρι και το 100%.Οι προσφορές ισχύουν για όσους καταναλωτές υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου 2015.

SHARE:

24Media Network