Εταιρείες με ταλέντο στο σινεμά

Εταιρείες με ταλέντο στο σινεμά

Η Oceanic Airlines που όλο πέφτει, το εργοστάσιο σοκολάτας Wonka και άλλες εταιρείες με καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση (Pics)

Από τις δεκάδες επινοημένες εταιρείες που έχουν εμφανιστεί στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη επιλέξαμε τις πιο χαρακτηριστικές.

Δείτε ποια είναι η ασφαλέστερη τράπεζα στον κόσμο, ποια εταιρεία έχει στο όραμά της την κυριαρχία στον πλανήτη, ποια κατασκευάζει ορυχεία σε εξωγήινο παράδεισο και ποια κλωνοποίησε δεινόσαυρους με καταστροφικά αποτελέσματα.

Εταιρείες με ταλέντο στο σινεμά

Εργοστάσιο σοκολάτας Willy Wonka (Charlie and the Chocolate Factory)

Το μόνο εργοστάσιο που όλοι θα ήθελαν στην πόλη τους και το οποίο έγινε ταινία δύο φορές: το 1971 με πρωταγωνιστή τον Τζιν Γουάιλντερ και το 2005 με τον Τζόνι Ντεπ.

Εταιρείες με ταλέντο στο σινεμά

Acme Corp. (Looney Tunes)

Η εταιρεία που φτιάχνει τα πάντα και έχει λύσεις για όλα. Άσχετα αν, χρησιμοποιώντας τα, το Κογιότ καταλήγει σχεδόν πάντα ανατιναγμένο ή στον πάτο του φαραγγιού.

Εταιρείες με ταλέντο στο σινεμά
PARAMOUNT PICTURES

Stark Industries (IronMan)

Ο Τόνι Σταρκ είναι τυπικό παράδειγμα άξιου κληρονόμου που χρησιμοποίησε την πατρική περιουσία για να πολεμήσει το έγκλημα, να εφεύρει απίθανα γκατζετάκια και να φτιάξει την ιπτάμενη στολή των ονείρων μας. Θα θέλαμε να δουλεύουμε εκεί.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ

(Πηγή: Fortunegreece)

SHARE:

24Media Network