FOOD EXPO 2024: Στην έκθεση 1.300 brands – ηγέτες της ελληνικής και παγκόσμιας βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών

Διαβάζεται σε 3'
FOOD EXPO 2024: Στην έκθεση 1.300 brands – ηγέτες της ελληνικής και παγκόσμιας βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών

Το εκθεσιακό event ανοίγει τις πόρτες του 9-11 Μαρτίου 2024 με στόχο τη δικτύωση επαγγελματιών από τον F&B κλάδο.

Πάνω από 50.000 εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα αναμένεται να παρουσιαστούν από 1.300 brands – ηγέτες της ελληνικής και παγκόσμιας βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών στη φετινή FOOD EXPO, που κλείνει 10 χρόνια ζωής.

Επίσης, με βάση ανακοίνωση, πάνω από 4.000 food traders από 80 χώρες έχουν ήδη βάλει στην agenda τους τη διοργάνωση του 2024. Παράλληλα, 900 key buyers θα την επισκεφτούν μέσω του προγράμματος Hosted Buyers και θα πραγματοποιήσουν 13.500 b2b meetings με τους εκθέτες.

280 Διεθνείς εκθέτες από 30 χώρες

Όπως αναφέρεται, η FOOD EXPO είναι μία διεθνής έκθεση που φέρνει σε επαφή τους Έλληνες επιχειρηματίες του κλάδου των τροφίμων και ποτών με παραγωγικές και εμπορικές εταιρίες που διαμορφώνουν τις τάσεις και τις καινοτομίες του F&B industry σε παγκόσμιο επίπεδο. Πάνω από 280 εταιρίες από το εξωτερικό θα είναι εδώ για να σας παρουσιάσουν τα επιλεγμένα και με μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά, προϊόντα τους.

Παράλληλα με την FOOD EXPO,πραγματοποιείται και η έκθεση ΟΕΝΟΤELIA 2024, η οποία θα αναδείξει το ελληνικό κρασί & απόσταγμα και θα τα τοποθετήσει στη θέση που τους αξίζει παγκοσμίως. Με περισσότερα από 2.000 κρασιά και αποστάγματα, και με την παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων οινοπαραγωγών, η έκθεση θα αποτελέσει την κορυφαία συνάντηση του οινικού κλάδου και θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων wine buyers από όλο τον κόσμο. Χιλιάδες επαγγελματίες του κρασιού, της εστίασης, του τουρισμού και της λιανικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθούν για ακόμα μία φορά στην ΟΕΝΟΤΕLIA, με στόχο να συναντήσουν κορυφαίους οινοπαραγωγούς, αποσταγματοποιούς και να συνομιλήσουν με εισαγωγείς / διανομείς οίνων. Επίσης, θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις – τεχνολογικές καινοτομίες στο χώρο της οινοποίησης.

Workshops & live cookings shows

Mediterranean Food Stage

Με θεματικό τίτλο “Meze Project”, τα live cooking shows της φετινής διοργάνωσης θα εστιάσουν στη δημιουργία προτάσεων για μεζέδες με βάση τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας ελληνικά τρόφιμα και ποτά.

Workshops & Seminars Stage

Εξελίξεις, προκλήσεις & τάσεις που αφορούν την παραγωγή, μεταποίηση, τυποποίηση των τροφίμων και ποτών και τις εξαγωγικές τους δυνατότητες θα αναλύσουν οι θεσμικοί φορείς ΣΕΒΕ, ΠΕΤΕΤ, ΣΕΒΤ, ΕΣΥΔ, ΕΛΟΠΥ, ΣΕΒΙΤΕΛ, ΣΕΒΕΚ, κ.ά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα