Η ΔΕΗ αλλάζει CFO – Αναλαμβάνει ο Κ. Αλεξανδρίδης

Η ΔΕΗ αλλάζει CFO – Αναλαμβάνει ο Κ. Αλεξανδρίδης
ΔΕΗ - φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Νέος Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών στη ΔΕΗ αναλαμβάνει ο Κ. Αλεξανδρίδης. Αποχωρεί η Α. Κονίδα. Τι αναφέρει η εταιρεία

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι η κα Αλεξάνδρα Κονίδα αποχωρεί από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Οικονομικών Υπηρεσιών προκειμένου να συνεχίσει την επαγγελματική της πορεία στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Η ΔΕΗ ευχαρίστησε την κα Κονίδα για την πολύτιμη συνεισφορά της στην οικονομική διαχείριση της Εταιρείας και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

 

Νέος Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης, οικονομολόγος με πολυετή εμπειρία στην Οικονομική Διεύθυνση μεγάλων εισηγμένων εταιρειών.

Ο κ. Αλεξανδρίδης προσχωρεί στον Όμιλο ΔΕΗ μετά από δεκαετή θητεία στον Όμιλο ΟΤΕ (μέλος του Ομίλου Deutsche Telekom) όπου εργάστηκε μεταξύ άλλων ως Διευθυντής Εταιρικών Έργων του Ομίλου.

Έχει πτυχίο Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, MSc in Decision Modelling and Information Systems από το Brunel University UK και International MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα