news 24/7

ΔΕΗ

Νέα και πληροφορίες για τη ΔΕΗ και τους λογαριασμούς.

Μετρητές της ΔΕΗ

Εξαρθρώθηκε σπείρα που οργάνωνε ρευματοκλοπές με εκατοντάδες πελάτες

Κύκλωμα δρούσε επί τουλάχιστον μία τριετία και είχε εκατοντάδες πελάτες σε οικίες και επιχειρήσεις, έκαναν παρεμβάσεις σε μετρητές ρεύματος έναντι αμοιβής για να πληρώνουν λιγότερα οι καταναλωτές που τους προσλάμβαναν, προκαλώντας ζημιά στον ΔΕΔΔΗΕ ύψους 1,5 εκ. ευρώ.

Γραφεία της ΔΕΗ

Πόσοι διευθυντές έχουν αυτοκίνητο και γραμματέα στη ΔΕΗ;

"Ανοίγουν στόματα" για τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη. Κάκιστες οι σχέσεις του με τον αρμόδιο υπουργό Γιώργο Σταθάκη, αλλά και με τον προκάτοχό του, Πάνο Σκουρλέτη.

Φωτό αρχείου: Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης Μανώλης Παναγιωτάκης

Υπό κατάρρευση η ΔΕΗ

Σε ωρολογιακή βόμβα για την επόμενη κυβέρνηση έχει μετατραπεί η άλλοτε κραταιά Δημόσια  Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Τον Μανώλη Παναγιωτάκη δείχνουν ως κύριο υπεύθυνο ακόμα και κυβερνητικά στελέχη.

Επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Λαύριο την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Φ.Γεννηματά από Λαύριο: Ο Τσίπρας οδηγεί τη ΔΕΗ στην χρεοκοπία και ο Μητσοτάκης παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ σημειώνοντας ότι θα στηρίξει τη ΔΕΗ και την εξυγίανσή της.

4ο Ετήσιο Ενεργειακό Συμπόσιο με διοργανωτή την ΗΑΕΕ (Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία)  την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, στην Αθήνα.

Σταθάκης: Η ρευστότητα της ΔΕΗ είναι εξασφαλισμένη - Καμία αύξηση στη τιμή των τιμολογίων

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ, καθώς και ότι από το 2020 η Ελλάδα θα αποτελεί σημείο εισόδου για τον ενεργειακό εφοδιασμό των χωρών της περιοχής.

ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ ΚΑΛΩΔΙΑ  ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ

ΔΕΗ: Νέα γραμμή χρηματοδότησης - Επενδύσεις 3 δισ. στην πενταετία

Οι επενδύσεις αφορούν μεταξύ άλλων, έργα στην παραγωγή όπως η λιγνιτική μονάδα Πτολεμαΐδα 5, αιολικά και φωτοβολταϊκά καθώς και επενδύσεις για την συντήρηση και αναβάθμιση του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.

Τιμολόγιο ΔΕΗ - Φωτογραφία αρχείου

ΔΕΗ: Τα τιμολόγια παραμένουν αμετάβλητα. Παγιοποιείται η έκπτωση στους συνεπείς

Το ΔΣ της ΔΕΗ αποφάσισε τη διατήρηση και παγιοποίηση της χορήγησης της έκπτωσης συνέπειας σε ποσοστό 10% επί της συνολικής αξίας χρέωσης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, για τους λογαριασμούς που θα εκδίδονται από 1ης Απριλίου 2019 και εφεξής.

Τιμολόγιο ΔΕΗ - Φωτογραφία αρχείου

Συνήγορος του Καταναλωτή προς ΔΕΗ: Αθέμιτη πρακτική η χρέωση στους έγχαρτους λογαριασμούς

Σε παρέμβαση προχωράει ο Συνήγορος του Καταναλωτή προς τη ΔΕΗ, τονίζοντας ότι η έκπτωση στους πελάτες που λαμβάνουν ηλεκτρονικά το λογαριασμό τους δεν σημαίνει ότι ο χάρτινος λογαριασμός πρέπει να επιβαρύνεται.

Γραφεία της ΔΕΗ

ΔΕΗ: Αντισταθμιστικά μέτρα ώστε ενδεχόμενη αύξηση της τιμής του ρεύματος να μην "φτάσει" στους καταναλωτές

Ο επικεφαλής της ΔΕΗ χαρακτήρισε απαραίτητη την προσαρμογή των τιμολογίων για τη βελτίωση της λειτουργικής κερδοφορίας της επιχείρησης και την εξασφάλιση καλύτερων όρων δανεισμού. Αναλυτικά η λύση που προκρίνεται κατά τις διαθέσιμες πληροφορίες.

Στιγμιότυπο από τη χιονισμένη Αθήνα

Κακοκαιρία "Τηλέμαχος": Ποιες περιοχές έχουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης στην Αττική

Η κακοκαιρία και τα χιόνια που έντυσαν την Αττική, έχουν προκαλέσει προβλήματα ηλεκτροδότησης σε ορισμένες περιοχές του λεκανοπεδίου. Στα βόρεια Προάστεια οι συχνότερες διακοπές.

Φωτογραφία αρχείου

ΔΕΗ: Σημαντική αύξηση στις νέες εγγραφές του Ebill

Από την 1η Δεκεμβρίου έχει εφαρμοστεί η επιβάρυνση του ενός ευρώ για τους έγχαρτους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Σε διάστημα ενός μήνα οι εγγραφές στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες αυξήθηκαν σημαντικά.

Πληρωμή λογαριασμού της ΔΕΗ

Π. Καλαποθαράκου: 4 στους 10 δεν μπορούν να είναι συνεπείς στην αποπληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΗ

Η αντιπρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ, Π. Καλαποθαράκου, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την ακριβή τιμή του ρεύματος, που επιβαρύνεται κι από άλλες χρεώσεις, κάνοντας λόγο για ενεργειακή φτώχεια των Ελλήνων.

Φωτογραφία αρχείου

ΔΕΗ: Τα πλεονεκτήματα του e-bill - Τα βήματα για την εγγραφή

Από 1ης Δεκεμβρίου θα εφαρμοστεί η επιβάρυνση του ενός ευρώ για τους έγχαρτους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ποια είναι τα οφέλη από την επιλογή του ηλεκτρονικού λογαριασμού, πώς μπορούν να εγγραφούν οι καταναλωτές στην υπηρεσία.

Πληρωμή λογαριασμού της ΔΕΗ

ΔΕΗ: Ηλεκτρονικά εφεξής οι λογαριασμοί - Επιβάρυνση 1 ευρώ από 1ης Δεκεμβρίου για τους έγχαρτους

Σύμφωνα με την εταιρεία το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί στο κόστος έκδοσης και αποστολής των λογαριασμών - Υπόσχεται καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης και εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων.

Το κτίριο της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς

Ζήτημα για τη ΔΕΗ έθεσε η ΝΔ στο υπερταμείο

Με τον πρόεδρο και τη διευθύνουσα σύμβουλο του υπερταμείου συναντήθηκαν χθες Χατζηδάκης, Σκρέκας, Σδούκου, θέτοντας ερωτήματα για τα οικονομικά στοιχεία της ΔΕΗ και την εξαγορά της σκοπιανής εταιρείας του αντιπροέδρου του Ζάεφ

Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Εξηγήσεις για τον πρόεδρο της ΔΕΗ ζητούν 23 βουλευτές της ΝΔ

 Ερώτηση για τη διατήρηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ στη θέση του μετά από πρωτόδικη καταδίκη του κατέθεσαν 23 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Διακοπή ρεύματος στην Αθήνα

Έκρηξη στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης προκάλεσε το μπλακ άουτ στην Αττική

Ο ΑΔΜΗΕ θα προσφύγει σε εξωτερικό εμπειρογνώμονα για να διερευνήσει εάν απαιτούνται περαιτέρω ενέργειες σε σχέση με τον κατασκευαστή του διακόπτη, ο οποίος εξερράγη στο ΚΥΤ Παλλήνης.