news 24/7

ΔΕΗ

Νέα και πληροφορίες για τη ΔΕΗ και τους λογαριασμούς.

Συνάντηση Τσίπρα με προεδρείο ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Τσίπρας: "Ετοιμάζονται αθρόες προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ με ρουσφετολογικό τρόπο στη ΔΕΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι "για τους νέους εργαζόμενους θα επικρατούν συνθήκες γαλέρας", προσθέτοντας ότι θα γίνει "μαζικά και για πρώτη φορά σε μια εταιρεία του ευρύτερου δημόσιου τομέα".

Φωτό αρχείου: Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.

ΔΕΗ: Αλλάζουν οι εργασιακές σχέσεις των νέων υπαλλήλων - "Αιτία πολέμου" δηλώνει η ΓΕΝΟΠ

Σαφής διάσταση απόψεων μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και της ηγεσίας της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ αναδείχθηκε μετά τη μεταξύ τους συνάντηση. Τα σημεία τριβής και οι θέσεις των δυο πλευρών.

Το λογότυπο της ΔΕΗ στα κεντρικά γραφεία της επιχιρήσης στην οδό Χαλκοκονδύλη στην Αθήνα.

Τα μέτρα για ΔΕΗ-ΔΕΠΑ στο υπουργικό - Η πορεία διακανονισμού οφειλών προς τη ΔΕΗ

Από την 1η Οκτωβρίου, ημερομηνία έναρξης εφαρμογής του νέου τρόπου διακανονισμού έως τις 25 Οκτωβρίου, περισσότεροι από 37.200 πελάτες έχουν ρυθμίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς την Εταιρεία.

Λογαριασμός και ρολόγια της ΔΕΗ

ΔΕΗ: Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο - Σε ισχύ από 1η Νοεμβρίου

Αναλυτικά το τμηματικό ωράριο για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών το τμηματικό ωράριο και για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών.

Στύλος της ΔΕΗ

Μπλακ άουτ σε Ρόδο και Χάλκη

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα δύο εργοστάσια του νησιού, Σορωνής και Νότιας Ρόδου, τέθηκαν για ώρες εκτός λειτουργίας - Αποκαταστάθηκε η βλάβη από τα τεχνικά συνεργεία.

Φωτογραφία αρχείου

ΔΕΗ: Τετραπλασιάστηκαν οι αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών - Τα ποσά των δόσεων και η διαδικασία έγκρισης

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ. Σε μια ημέρα έγιναν 993 τηλεφωνικές ρυθμίσεις. Πώς κλιμακώνονται το ύψος της προκαταβολής και οι δόσεις της οφειλής.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης

Χατζηδάκης: "Ο άμεσος κίνδυνος κατάρρευσης της ΔΕΗ αποφεύχθηκε"

Σε συνέντευξή του, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, διαβεβαιώνει ότι ο άμεσος κίνδυνος κατάρρευσης της ΔΕΗ αποφεύχθηκε, τονίζει ωστόσο ότι "η κατάσταση της επιχείρησης δεν είναι παραδεισένια".

ΔΕΗ - φωτογραφία αρχείου

ΔΕΗ: Το νέο σύστημα διακανονισμού οφειλών - Μικρότερη προκαταβολή, έως 24 δόσεις

Τι προβλέπει το νέο σύστημα διακανονισμού των οφειλών προς τη ΔΕΗ, που εφαρμόζεται από σήμερα, 1η Οκτωβρίου. Απλούστερες οι διαδικασίες, πώς κλιμακώνεται το ύψος της προκαταβολής και οι δόσεις.

Καταναλωτές στην ουρά σε ταμείο της ΔΕΗ

Έρχεται ευνοϊκή ρύθμιση για τις οφειλές στη ΔΕΗ

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης, προανήγγειλε νέα ευνοϊκή ρύθμιση για τις οφειλές στη ΔΕΗ και τόνισε ότι "η εταιρία δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί με τις ζημιές που έχει".

ΔΕΗ

ΔΕΗ: 66.000 πελάτες με υψηλές οφειλές χρωστούν όσα 1,5 εκατ. μικροοφειλέτες

Ακόμη δυσμενέστερη είναι η εικόνα αν συμπεριληφθούν στους υπολογισμούς και οι λεγόμενοι τελικοί πελάτες. Τα στοιχεία παρουσίασε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δ.Ε.Η. Γιώργος Στάσσης.

Το λογότυπο της ΔΕΗ στα κεντρικά γραφεία της επιχιρήσης στην οδό Χαλκοκονδύλη στην Αθήνα.

Κόντρα Κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως με την ανακοίνωση των βελτιωμένων αποτελεσμάτων της ΔΕΗ "καταρρέει η καταστροφολογία της ΝΔ". "Εχουν χάσει κάθε αίσθημα ντροπής" τονίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος κι Ενέργειας.

Συναντήσεις του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη κατά τη 2η μέρα της Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. στις ΗΠΑ

Αμερικανικό ενδιαφέρον για ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΔΕΗ, ΔΕΔΗΕ 

Στον αέρα το ραντεβού Μητσοτάκη - Τραμπ: Μετά την ακύρωση της χθεσινής συνάντησης, ο πρωθυπουργός έχει κρατήσει κενό στο σημερινό του πρόγραμμα για το ενδεχόμενο μετάθεσης του τετ α τετ. Τι συζητήθηκε στις χθεσινές συναντήσεις με επενδυτές και τι θα πει στον Ερντογάν.

Φωτό αρχείου: ΔΕΗ

ΔΕΗ: Στα 274 εκατ. ευρώ οι ζημιές κατά το α' εξάμηνο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανισμού, ο τζίρος ήταν αυξημένος στα 2.305,2 εκατ. ευρώ, οι λειτουργικές δαπάνες αυξημένες κατά 24,4% στα 2.295,9 εκατ., ενώ τα ΕΒΙΤDA σημείωσαν άνοδο 18,4% στα 108,6 εκατ. ευρώ.

Μέλη της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ (Φωτογραφία αρχείου)

ΔΕΗ: Παράταση του μπόνους των 5.000 ευρώ για τους εργαζόμενους που βγαίνουν σε σύνταξη

Συνάντηση με τη ΓΕΝΟΠ είχε ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης. Τι συμφωνήθηκε, πόσα άτομα αφορά. Δικαστική προσφυγή ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι, για το τέλος στη μείωση της έκπτωσης στους λογαριασμούς τους.

Κωστής Χατζηδάκης

Χατζηδάκης: Δεν θα δώσουμε συγχωροχάρτι στον ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ

"Υπάρχει ένα θέμα ευθυνών και υπάρχει και ένα ζήτημα θράσους από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, αντί να αντιμετωπίζει το ζήτημα με μία αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα, βγαίνει και παριστάνει τον κατήγορο. Δεν είναι κατήγοροι. Είναι κατηγορούμενοι στο ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο θέμα" είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Άποψη του Παρθενώνα.

Θεοχαρόπουλος: Τα γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν, όχι να δανειστούν

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως ο δανεισμός ουσιαστικά σημαίνει αποδοχή της κυριότητας των γλυπτών από τη Βρετανία. Τι είπε για μεταναστευτικό, διοικητή ΕΥΠ και ΔΕΗ.

ΔΕΗ - φωτογραφία αρχείου

Το ΔΣ της ΔΕΗ ενέκρινε το πακέτο διάσωσης

Την αναπροσαρμογή της τιμολογιακής κι εμπορικής πολιτικής αποφάσισε επισήμως το ΔΣ της Επιχείρησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι αλλαγές που θα ισχύουν στα τιμολόγια από 1η Σεπτεμβρίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου (Φωτογραφία αρχείου)

Οργή Άννας Διαμαντοπούλου: "Μόνο Αρχιεπίσκοπο δεν με έχουν κάνει ακόμα"!

Έχει κουραστεί να διαβάζει δημοσιεύματα ότι πηγαίνει για βουλευτής της ΝΔ, για υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, για Επίτροπος και, τώρα τελευταία, για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ακόμα και αν η ίδια τα διαψεύδει κατηγορηματικά!

Η υποδοχή Μητσοτάκη από Μέρκελ

Στήριξη Μέρκελ σε ένα ελληνικό success story "είδε" ο Μητσοτάκης στο Βερολίνο

Οι ελπίδες της Αθήνας για τη ΔΕΗ και το “πράσινο σχέδιο”, που έχουν αναλάβει Σολτς- Σταϊκούρας. Ικανοποιημένη επέστρεψε η ελληνική αποστολή από τη γερμανική πρωτεύουσα, όπου το κλίμα ήταν θερμό όσον αφορά στις επενδυτικές προοπτικές στην Ελλάδα, με την κυβέρνηση να τα δίνει όλα για ανάπτυξη- μεταρρυθμίσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Άνγκελα Μέρκελ

Μητσοτάκης- Μέρκελ: Πιο γρήγορα οι μεταρρυθμίσεις. Κάλεσμα σε Γερμανούς επενδυτές για ΔΕΗ 

Τη φιλοδοξία να αλλάξει το αφήγημα των σχέσεων Ελλάδας- Γερμανίας εξέφρασε ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση του με τη Γερμανίδα καγκελάριο. Τόνισε ότι τα πρωτογενή θα συζητηθούν με τους θεσμούς. Ελληνογερμανικό συνέδριο “πράσινης ανάπτυξης” στις αρχές του χρόνου.

Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μαξίμου

Κυβερνητικές πηγές: Απενεργοποιούμε την ωρολογιακή βόμβα που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΗ

Το “πακέτο σωτηρίας” της ΔΕΗ, που περιλαμβάνει τιμολογιακές αυξήσεις, υπερασπίζονται από το Μαξίμου. Τονίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μη υιοθετώντας το σχέδιο της “μικρής ΔΕΗ” οδηγούσε τη χώρα σε μία κατάσταση “χωρίς ΔΕΗ” και πως η μαύρη τρύπα ήταν μεγαλύτερη από ό,τι υπολογιζόταν με κίνδυνο το Σεπτέμβριο να υπήρχε στάση πληρωμών στους εργαζόμενους

Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης

ΥΠΕΝ: Πήραμε μέτρα για να μην κλείσει η ΔΕΗ

Περιορισμό των προνομιακών εκπτώσεων στους λογαριασμούς ρεύματος των εργαζομένων της ΔΕΗ σχεδιάζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος. Το σχέδιο για τη σωτηρία της ΔΕΗ και ο κίνδυνος για παύση πληρωμών και χρεοκοπια

Φωτογραφία αρχείου

ΔΕΗ: Νέες τιμές στους λογαριασμούς από 1η Σεπτεμβρίου. Έρχονται αυξήσεις

Τι περιλαμβάνει το πακέτο διάσωσης της ΔΕΗ, που εισηγείται ο νέος πρόεδρος. Πώς διαμορφώνονται τα νέα τιμολόγια από 1η Σεπτεμβρίου. Παραμένει η έκπτωση για τους συνεπείς, αλλά θα είναι μειωμένη