news 24/7

ΔΕΗ

Νέα και πληροφορίες για τη ΔΕΗ και τους λογαριασμούς.

Στιγμιότυπο από τον φάρο στην Άνδρο

Κακοκαιρία "Ηφαιστίων": Χωρίς ρεύμα Άνδρος και Τήνος

Προσπάθεια της ΔΕΗ για επαναλειτουργία του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής στην Άνδρο, προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η ηλεκτροδότηση σε Άνδρο και Τήνο. Προβλήματα ηλεκτροδότησης και σε Αττική - Βοιωτία.

Ο Κωστής Χατζηδάκης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου

Χατζηδάκης: Επιβεβλημένη η απόσυρση των λιγνιτικών μονάδων στη ΔΕΗ

Όπως είπε στη Βουλή, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας , η επιχείρηση πέρυσι έχασε 200 εκατ. από τους λιγνίτες και φέτος 300 εκατ., για αυτό το λόγο επισπεύδεται το χρονοδιάγραμμα απόσυρσης.

Φωτό αρχείου: ΔΕΗ

Υπουργείο Περιβάλλοντος: Εθελούσια έξοδο προβλέπει το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ

Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το σχέδιο νόμου για την ενέργεια. Τι προβλέπει για ΔΕΗ, ιδιωτικοποίηση ΔΕΠΑ και στηριξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Εκτίμηση για εθελουσία 5.000 εργαζομενων, με απόσβεση κόστους για τη ΔΕΗ σε τρία χρόνια

Ηλεκτρική ενέργεια

Κατά 70% μειώθηκαν οι νέες συνδέσεις ηλεκτρικής ενέργειας στα χρόνια της κρίσης

Με την σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας αναμένεται αντίστοιχη αύξηση των συνδέσεων, οι οποίες πάντως δεν προβλέπεται να επανέλθουν στα προ κρίσης επίπεδα. Εκτιμάται μέση ετήσια αύξηση 5% στην επόμενη πενταετία.

Κέντρο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας στον Άγιο Στέφανο

ΔΕΗ: Προσλήψεις, μετακινήσεις προσωπικού και μείωση νυχτερινού τιμολογίου

Το σχέδιο νόμου αφορά την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΗ, την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και τη στήριξη των ΑΠΕ. Τι προβλέπεται για την ελάφρυνση των νοικοκυριών.

Συνάντηση Τσίπρα με προεδρείο ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Τσίπρας: "Ετοιμάζονται αθρόες προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ με ρουσφετολογικό τρόπο στη ΔΕΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι "για τους νέους εργαζόμενους θα επικρατούν συνθήκες γαλέρας", προσθέτοντας ότι θα γίνει "μαζικά και για πρώτη φορά σε μια εταιρεία του ευρύτερου δημόσιου τομέα".

Φωτό αρχείου: Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.

ΔΕΗ: Αλλάζουν οι εργασιακές σχέσεις των νέων υπαλλήλων - "Αιτία πολέμου" δηλώνει η ΓΕΝΟΠ

Σαφής διάσταση απόψεων μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και της ηγεσίας της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ αναδείχθηκε μετά τη μεταξύ τους συνάντηση. Τα σημεία τριβής και οι θέσεις των δυο πλευρών.

Το λογότυπο της ΔΕΗ στα κεντρικά γραφεία της επιχιρήσης στην οδό Χαλκοκονδύλη στην Αθήνα.

Τα μέτρα για ΔΕΗ-ΔΕΠΑ στο υπουργικό - Η πορεία διακανονισμού οφειλών προς τη ΔΕΗ

Από την 1η Οκτωβρίου, ημερομηνία έναρξης εφαρμογής του νέου τρόπου διακανονισμού έως τις 25 Οκτωβρίου, περισσότεροι από 37.200 πελάτες έχουν ρυθμίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς την Εταιρεία.

Λογαριασμός και ρολόγια της ΔΕΗ

ΔΕΗ: Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο - Σε ισχύ από 1η Νοεμβρίου

Αναλυτικά το τμηματικό ωράριο για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών το τμηματικό ωράριο και για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών.

Στύλος της ΔΕΗ

Μπλακ άουτ σε Ρόδο και Χάλκη

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα δύο εργοστάσια του νησιού, Σορωνής και Νότιας Ρόδου, τέθηκαν για ώρες εκτός λειτουργίας - Αποκαταστάθηκε η βλάβη από τα τεχνικά συνεργεία.

Φωτογραφία αρχείου

ΔΕΗ: Τετραπλασιάστηκαν οι αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών - Τα ποσά των δόσεων και η διαδικασία έγκρισης

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ. Σε μια ημέρα έγιναν 993 τηλεφωνικές ρυθμίσεις. Πώς κλιμακώνονται το ύψος της προκαταβολής και οι δόσεις της οφειλής.