Η εταιρεία CANDIA βραβεύεται στα βραβεία MADE IN GREECE για τη χειροποίητη συλλογή στρωματών, BODYFIX

Η εταιρεία CANDIA βραβεύεται στα βραβεία MADE IN GREECE για τη χειροποίητη συλλογή στρωματών, BODYFIX

Η CANDIA απόσπασε τιμητική διάκριση στην κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ στα βραβεία MADE IN GREECE 2017 για τη χειροποίητη συλλογή στρωμάτων, BODYFIX.

Τα βραβεία διοργανώνονται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, με σκοπό να αναδείξει και να βραβεύσει τις Ελληνικές επιχειρήσεις που πετυχαίνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση των προϊόντων τους.

Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και η τελετή απομονής έλαβε χώρα στις 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, σε μία βραδιά γιορτής για την Ελληνική παραγωγή.

Τη διάκριση για το ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΪΟΝ παρέλαβε ο κ. Γιάννης Βελιβασάκης, συνιδιοκτήτης και Διευθυντής καταστημάτων λιανικής, ο οποίος δήλωσε: «αποτελεί τιμή για εμάς αυτή η διάκριση από έναν καταξιωμένο θεσμό, επιβραβεύοντας ένα πραγματικά μοναδικό προϊον, η κατασκευή του οποίου μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά και μόνο λίγες εταιρείες παγκοσμίως μπορουν να κατασκευάσουν. Αυτή η αγάπη και προσήλωση στις αξίες για το ποιοτικό προϊον και την αγάπη για έναν ξεκούραστο ύπνο μας μετέφεραν οι γονείς μας και σήμερα με υπερηφάνια βλέπουμε τη χειροποίητη συλλογή να έχει αγαπηθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.»

Η εταιρεία CANDIA βραβεύεται στα βραβεία MADE IN GREECE για τη χειροποίητη συλλογή στρωματών, BODYFIX

 

Η εταιρεία, 1η στην Ελλάδα κατασκεύασε τα χειροποίητα στρώματα BODYFIX το 1983, τα οποία εξάγει σε πάνω από 12 χώρες του εξωτερικού σε Ευρώπη & Ασία. Τα στρώματα της συλλογής κατασκευάζονται από έμπειρους τεχνίτες αποκλειστικά στο χέρι από 100% φυσικά υλικά, μία διαδικασία που διαρκεί έως 24 ώρες! Ενσωματώνουν επίσης την παγκόσμια καινοτομία της CANDIA, την επεξεργασία των υφασμάτων με λάδι ελιάς που προσφέρει σε αυτά φυσική αντιβακτηριακή προστασία και ουδέτερο Ph.

Η εταιρεία Candia έχει ήδη βραβευτεί ως SUPERBRAND και συνεχίζει τις διακρίσεις της στα βραβεία MADE IN GREECE για την εμπορική επιτυχία και τη σπουδαιότητα των καινοτομιών που ενσωματώνει η χειροποίητη σειρά στρωμάτων, BODYFIX.

Καινοτόμα χαρακτηριστικά της χειροποίητης συλλογής στρωμάτων BODYFIX

– Η χειροποίητη διαδικασία κατασκευής ενός στρώματος μπορεί να διαρκέσει έως 24 ώρες

– Τα προϊόντα έχουν έως και 25 χρόνια εγγύηση

– Χρησιμοποιούνται έως και 20.000 ελατήρια σε ένα στρώμα

– Αποτελούνται από 100% φυσικά υλικά, ενώ η σταθεροποίηση των υλικών μέσα στα στρώματα γίνονται χωρίς τη χρήση χημικών συγκολλητικών ουσιών, μια διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει έως 8 ώρες

– Χρησιμοποιείται περισσότερο από 1 χλμ. σύρμα από ατσάλι υψηλής ποιότητας για την κατασκευή ενός διπλού στρώματος

– Η Candia είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που επεξεργάζεται τα υφάσματά της με λάδι ελιάς (Olive Oil treatment)

SHARE:

24Media Network