Η Κωτσόβολος βρέθηκε στο 3ο ThinkBiz Academy

Η Κωτσόβολος βρέθηκε στο 3ο ThinkBiz Academy

Η Κωτσόβολος έδωσε το "παρών" στο διήμερο για τη νεανική επιχειρηματικότητα "ThinkBiz Academy" που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Το ThinkBiz Academy, το διήμερο για τη νεανική επιχειρηματικότητα πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά με θέμα “Elevator Catalyst”. Η Κωτσόβολος βρέθηκε ανάμεσα στις εταιρείες που συμμετείχαν, στηρίζοντας τις προσπάθειες των νέων να ανακαλύψουν νέους ορίζοντες και να βρουν τον καταλύτη στη σταδιοδρομία τους.

Η Κωτσόβολος έδωσε δυναμικό παρόν με ομιλητή το Χρήστο Καραγιαννάκη, Chief Operating Officer, Dixons South East Europe, ο οποίος παρουσίασε το κατά πόσο το “Corporate business is boring”, δηλώνοντας πως: “Ο καταλύτης της σταδιοδρομίας μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, αρκεί να τολμάμε να καινοτομούμε και να σκεφτόμαστε πέρα από τα στεγανά και τα όρια, θέτωντας ως προτεραιότητα τη μέγιστη ανάπτυξη των δεξιοτήτων μας. Σε μία εταιρεία που επιτρέπει την ανάπτυξη των ταλέντων, ο καταλύτης είναι ο εργαζόμενος, που μπορεί να λειτουργήσει ως intrapreneur και να γίνει ο καταλύτης, τόσο για τον ίδιο, όσο και την εταιρεία”.

Κατά τη διάρκεια του ThinkBiz Academy, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη μεγάλων εταιρειών, να ενημερωθούν για το οργανόγραμμα μίας εταιρείας, να πάρουν tips για την επιχειρηματικότητα και να βρεθούν σε ένα περιβάλλον που στόχος ήταν η προώθηση των ιδεών και η ανταλλαγή απόψεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα