Η Ryanair αναβαθμίζει την παρουσία της στην Ελλάδα

Η Ryanair αναβαθμίζει την παρουσία της στην Ελλάδα
Αεροπλάνο της Ryanair Shutterstock

Tρεις επιπλέον βάσεις σε Ρόδο, Χανιά και Κέρκυρα και 46 νέα δρομολόγια από και προς αυτές, ενεργοποιείται το 2021 η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair στην Ελλάδα.

Για το καλοκαίρι του 2021 η εταιρεία θα επιχειρεί στην Ελλάδα από 14 αεροδρόμια (με 5 βάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδο, Κέρκυρα). Συνολικά όσον αφορά τις νέες βάσεις για την περίοδο Ιουλίου- Οκτωβρίου, σε Χανιά, Κέρκυρα και Ρόδο, θα προσφέρει 46 νέα δρομολόγια από/ προς τους προορισμούς με 243 συνολικές εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ αναμένεται να δημιουργηθούν 120 νέες θέσεις εργασίας στα τρία περιφερειακά αεροδρόμια. Στην Κέρκυρα αντιστοιχούν 18 νέες συνδέσεις (2 αεροσκάφη), στα Χανιά 15 (1 αεροσκάφος) και στη Ρόδο 13 νέες συνδέσεις (1 αεροσκάφος).

Το πτητικό έργο της Ryanair για το καλοκαίρι εφέτος περιλαμβάνει συνολικά 107 καινούριες διαδρομές, ενώ όπως αναφέρθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου της εταιρείας, θα ακολουθήσει και νέα ανακοίνωση για περισσότερες συνδέσεις. Τονίζεται ότι η Ryanair για την εκτέλεση του νέου πτητικού της έργου στην Ελλάδα εμπλουτίζει τον στόλο της με 4 νέα αεροσκάφη, συνολικής επένδυσης 400 εκατ. δολάρια.

Η Ryanair δεσμεύτηκε ότι θα επανέλθει ο ρυθμός των τουριστικών ροών προς την Ελλάδα, με τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργο Βήλο να σημειώνει ότι εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει την αντοχή και τις δυνατότητες που έχει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός ακόμα και υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα