Η Volterra Χρυσός Χορηγός στο 5ο Forum Τουρισμού BTPF 2017

Η Volterra Χρυσός Χορηγός στο 5ο Forum Τουρισμού BTPF 2017

Η Volterra ΑΕ (πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος), δηλώνει δυναμικό παρόν στο 5o διεθνές forum τουρισμού, BTPF 2017, το οποίο διοργανώνεται τη Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, στο Κέντρο Πολιτισμού | Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από την εταιρεία Ανάπτυξης & Προώθησης Τουριστικών Επιχειρήσεων, SWOT.

Η Volterra ΑΕ συμμετέχoντας στο forum ως χρυσός χορηγός αποδεικνύει έμπρακτα ότι στηρίζει έναν από τους πλέον δυναμικούς κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας.

Κάτι που εξάλλου τηρεί η Volterra από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας. Αφού συνδράμει στη διατήρηση των υψηλών επιπέδων ανταγωνιστικότητας πολλών τουριστικών επιχειρήσεων και εταιρειών (π.χ μεγάλες Ξενοδοχειακές μονάδες), η οποία επιτυγχάνεται μέσα από τη μείωση των λειτουργικών εξόδων τους για δαπάνες ηλεκτρικού ρεύματος.

Μέσα από το BTPF δίνεται η ευκαιρία στα ξενοδοχεία που συμμετέχουν, να συναντήσουν και να συνομιλήσουν, με τους κατάλληλους και πιο σημαντικούς εκπροσώπους, εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων (DMC’s, PCO’s, MICE, Business Travel, Leisure, Wholesalers & Tour Operators). Οι οποίες είτε πραγματοποιούν επαγγελματικά ταξίδια, είτε εταιρικές εκδηλώσεις, είτε ταξίδια αναψυχής στην Ελλάδα, δημιουργώντας συνθήκες συνεργασίας.

Στόχος του BTPF είναι η επίτευξη όσο το δυνατόν περισσότερων επαφών και προοπτικής συνεργασιών μεταξύ των συμμετεχόντων, ώστε να αναπτυχθούν απευθείας σχέσεις με τους πρωταγωνιστές της αγοράς, γνωρίζοντας οι καλύτεροι… τους καλύτερους!

Πληροφοριακά στοιχεία Business Travel Professionals Forum

Τετάρτη, 01/11/2017 | Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος | Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα.

Μάθετε περισσότερα στο > btpf.eu | Οδηγίες Πρόσβασης δείτε εδώ > snfcc.org/OdigiesProsvasis και εδώ για Google Maps > GoogleMaps/IdrimaStavrosNiarchos.

SHARE: