Ισχυρή παρουσία της Stoiximan στο διεθνές συνέδριο Betting on Sports στο Λονδίνο

Ισχυρή παρουσία της Stoiximan στο διεθνές συνέδριο Betting on Sports στο Λονδίνο

Η Stoiximan/Βetano έδωσε δυναμικό παρών στο σημαντικότερο ίσως διεθνές συνέδριο του κλάδου του gaming που συγκεντρώνει πάνω από 3.500 συνέδρους από 40 και πλέον χώρες και τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου παγκοσμίως.

Στο ετήσιο συνέδριο Betting on Sports του Λονδίνου παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της Stoiximan και του διεθνούς της brand Betano. Πρόκειται για το σημαντικότερο ίσως διεθνές συνέδριο του κλάδου του gaming που συγκεντρώνει πάνω από 3.500 συνέδρους από 40 και πλέον χώρες και τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου παγκοσμίως.

Η Stoiximan/Βetano είχε ενεργό παρουσία σε δύο από τα πλέον ενδιαφέροντα και σημαντικά πάνελ του συνεδρίου. Ο CTO της εταιρίας κ. Άρης Δημαράκης συμμετείχε στο CTO panel της ενότητας “Technology in Focus”, όπου συζητήθηκαν οι τεχνολογικές προκλήσεις για την προσαρμογή των εταιριών του κλάδου στις διαφορετικές ρυθμιστικές απαιτήσεις κάθε χώρας αλλά και οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα της ασφάλειας δεδομένων.

Στην παρέμβαση του ο κ. Δημαράκης αναφέρθηκε στη σημασία της ανάπτυξης δικής τους τεχνολογίας για τις εταιρίες του κλάδου που θα τους προσδίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων εταιριών του κλάδου καθώς και μεγαλύτερη ευελιξία. «Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της Stoiximan και της Betano στις έξι χώρες που δραστηριοποιείται καθώς και οι 230 προγραμματιστές που αποτελούν το 30% του έμψυχου δυναμικού της εταιρίας συμβάλλουν στον τομέα αυτό».

 

Ο κ Δημαράκης τόνισε επίσης τη σημασία της συνεργασίας με εταιρίες προμηθευτές «εθνικούς πρωταθλητές» σε κάθε χώρα δραστηριοποίησης με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, σε τομείς όπως οι πληρωμές των παικτών ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στην αλματώδη ανάπτυξη στον τομέα της ασφάλειας δεδομένων και της διασφάλισης συνεχούς λειτουργίας της πλατφόρμας των εταιριών του κλάδου.

Από την πλευρά του ο CMO της Stoiximan/Betano κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος συμμετείχε στο CMO panel της ενότητας “2020 Vision – The Future in Focus”, όπου συζητήθηκαν οι προκλήσεις για τις εταιρίες του κλάδου στον τομέα της επικοινωνίας, καθώς και τα ζητήματα που προκύπτουν σε κάθε χώρα αναφορικά με τις δυνατότητες διαφήμισης και προβολής.

Στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε εκτενώς στην στρατηγική απόφαση της Stoiximan από την ξεκίνημα της λειτουργίας της να διαφοροποιηθεί από τις άλλες εταιρείες του κλάδου και να υιοθετήσει μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση προς τους πελάτες αλλά και την κοινωνία τόσο στον τρόπο λειτουργίας της όσο και στον τρόπο επικοινωνίας της. «Εάν το αποφασίσεις, υπάρχει τρόπος να είσαι δημιουργικός, αποτελεσματικός και υπεύθυνος στην επικοινωνία σου. Για τη Stoiximan και τη Betano δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη, από την αρχή θέλαμε να έχουμε την επικοινωνία που μας εκφράζει. Δεν περιοριστήκαμε στην προϊόντική, βραχυπρόθεσμη προβολή, αλλά επεκταθήκαμε σε μια ουσιαστική και σταθερή στήριξη του αθλητισμού και της κοινωνίας. Όταν στηρίξαμε τους αθλητές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και όταν ήμασταν μαζί τους στην επιτυχία τους, αυτή ήταν η πιο δυνατή προώθηση για την εταιρεία μας».

 

Τέλος, ο κ, Κωνσταντόπουλος αξιοποίησε το στοχευμένο κοινό του συνεδρίου για να τονίσει τη σημασία της συλλογικής ευθύνης των εταιριών του κλάδου για να θέτουν τον πήχη ψηλά στην ποιότητα της επικοινωνίας. «Είμαστε στην ίδια πλευρά με τους ρυθμιστές της σχετικής νομοθεσίας, όλοι μας ενδιαφερόμαστε για την υγιή ψυχαγωγία των μελών μας. Εάν εμείς το κάνουμε σωστά, ο κλάδος θα αναβαθμιστεί και το κοινό θα μπορεί να απολαμβάνει ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας με την υπευθυνότητα που της αρμόζει.»

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα