STOIXIMAN

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη δημιουργία του νέου κτιρίου γραφείων για την Kaizen Gaming

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη δημιουργία του νέου κτιρίου γραφείων για την Kaizen Gaming

Το έργο της μελέτης και κατασκευής του κτιρίου γραφείων, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του ερχόμενου έτους, έχει αναλάβει η Dimand, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων.

Ο Υπουργός Υγείας εξερχόμενος από "φορητή" ΜΕΘ δωρεά της Stoiximan.

Κικίλιας: Εξοπλίζονται 3 νοσοκομεία με φορητές ΜΕΘ, δωρεά της Stoiximan

Με τις πρωτοποριακές κινητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας εξοπλίζονται τα Νοσοκομεία Γεννηματάς και Άγιος Δημήτριος στην Θεσσαλονίκη καθώς και το Πανεπιστημιακό του Ρίο.

"Επίθεση αλληλεγγύης" από την Stoiximan και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Ορφανοτροφείο Θηλέων "Μέλισσα"

"Επίθεση αλληλεγγύης" από την Stoiximan και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Ορφανοτροφείο Θηλέων "Μέλισσα"

Μέλη της οικογένειας της Stoiximan μαζί με τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ζίβκο Ζίβκοβιτς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφτηκαν τα κορίτσια που ζουν στη "Μέλισσα" και τους πρόσφεραν δώρα αλλά και πολλά χαμόγελα.

Δωρεά Ζωής 500.000 ευρώ από την Kaizen Gaming (Stoiximan) - Ενισχύει με κινητές ΜΕΘ το ΕΣΥ

Δωρεά Ζωής 500.000 ευρώ από την Kaizen Gaming (Stoiximan) - Ενισχύει με κινητές ΜΕΘ το ΕΣΥ

Η Kaizen Gaming κινητοποιείται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, προσφέροντας 6 κινητές μονάδες ΜΕΘ στο ΕΣΥ. "Για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία" κάνει λόγο ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η επένδυση στην Stoiximan

Μετά από την ολοκλήρωση της προαναφερθείσας συναλλαγής, η ΟΠΑΠ συμμετέχει συνδυαστικά με ποσοστό 69% στην SMGC, ενώ διατηρεί ποσοστό συμμετοχής 36,75% στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου Stoiximan εκτός Ελλάδος και Κύπρου.

Ο Δήμαρχος της Σικίνου και ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την ομάδα της Kaizen Gaming και την +πλευση

Η Stoiximan στο πλευρό των Μικρών Ηρώων στη Σίκινο

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης εγκαινίασε το νέο πολυγήπεδο στη Σίκινο. Πρόκειται για την πλέον πρόσφατη ενέργεια που υλοποιεί η Stoiximan για να στηρίξει παιδιά που ζουν σε ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές.

Η Stoiximan προσφέρει ειδικές οθόνες πρώτης ανάγκης στον ΟΚΥπΥ για την μάχη κατά του κορονοϊού

Η Stoiximan στην πρώτη γραμμή στήριξης προσφέρει ειδικές οθόνες πρώτης ανάγκης στον ΟΚΥπΥ για τη μάχη κατά του κορονοϊού

Σε συνέχεια της ανάλογης ενέργειάς της στην Ελλάδα, με την παράδοση 250.000 ιατρικών μασκών στο Υπουργείο Υγείας, η Stoiximan προχωρά σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στην Κύπρο.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Chief Marketing Officer Stoiximan, η Αγγελική Παπαδοπούλου, Corporate Affairs Director Stoiximan, ο Χρήστος Τζαλαβράς, Head of Marketing & Communication Stoiximan, η Ιωάννα Κοζαδίνου Marketing & CSR Executive Stoiximan, ο Βαγγέλης Καραπέτσας, CoFounder Another Circus και ο Ιωάννης Σπανουδάκης Partner Stoiximan στην σκηνή των “Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019” του ΣΔΕ.

Δύο ακόμη "Αριστεία" για τη Stoiximan, τη μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα

Σημαντική διάκριση για το πρόγραμμα “Μικροί Ήρωες” της Stoiximan και την καμπάνια της “Παίξε Υπεύθυνα” στην όγδοη τελετή απονομής των “Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019” του ΣΔΕ.

O Γιώργος Δασκαλάκης (κέντρο) Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan / Betano, στο πάνελ με θέμα «Technology as a tool to empower» του “CEO Initiative. Business as a platform for change”.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης στο CEO Initiative: Τεχνολογία για τη Stoiximan σημαίνει καλύτερα προϊόντα και περισσότερη δημιουργικότητα

Για την σημασία της τεχνολογίας αλλά και το Brain Gain Initiative μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan / Betano, Γιώργος Δασκαλάκης στο πρώτο "CEO Initiative: Business as a platform for change".

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το  ΤechSaloniki #5 powered by Stoiximan

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΤechSaloniki #5 powered by Stoiximan

Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες επισκέφθηκαν το περίπτερο της Stoiximan στην έκθεση και ενημερώθηκαν από τα εννέα στελέχη της εταιρείας για τις δυνατότητες του να ανοίξουν νέα career paths στον τομέα της πληροφορικής.

Ισχυρή παρουσία της Stoiximan στο διεθνές συνέδριο Betting on Sports στο Λονδίνο

Ισχυρή παρουσία της Stoiximan στο διεθνές συνέδριο Betting on Sports στο Λονδίνο

Η Stoiximan/Βetano έδωσε δυναμικό παρών στο σημαντικότερο ίσως διεθνές συνέδριο του κλάδου του gaming που συγκεντρώνει πάνω από 3.500 συνέδρους από 40 και πλέον χώρες και τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου παγκοσμίως.

O ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης και ο πρόεδρος του State Legislative Leaders Foundation, Stephen G. Lakis

Ο Δημήτρης Μάρης στο International Leadership Summit του State Legislative Leaders Foundation

Η διεξαγωγή του φετινού συνεδρίου του State Legislative Leaders Foundation στη χώρα μας σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας μεγαλύτερης και στενότερης συνεργασίας και παρουσίας του οργανισμού στην Ελλάδα.

Aπό Αριστερά: Θανάσης Κανούρης (Head of Business Development), Αγγελική Παπαδοπούλου (Director of Corporate Affairs) και ο CEO - Co Founder της Stoiximan & Betano Group, Γιώργος Δασκαλάκης

Stoiximan: Η Πορτογαλία ο 6ος σταθμός της δραστηριότητάς της

Ο Όμιλος Stoiximan μέσα από την πλατφόρμα www.betano.pt προσφέρει την καινοτόμα γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών του και στην πορτογαλική αγορά με σταθερή έμφαση στην ποιότητα, την ψυχαγωγία και το υπεύθυνο παιχνίδι.

Επίσκεψη αθλητών της Stoiximan στο 2ο Γυμνάσιο Ελευσίνας. Μοίρασαν αθλητικό υλικό

Αθλητικό υλικό σε μαθητές της Ελευσίνας μοίρασαν οι "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan

Στο 2ο Γυμνάσιο Ελευσίνας βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης ο παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ποδηλασία Χρήστος Βολικάκης, ο Γιωργος Τζάνος, αρχηγός της Ολυμπιακής ομάδας του καράτε και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Ιστιοπλοΐα, Βασιλεία Καραχάλιου για να μοιράσουν αθλητικό υλικό, δωρεά από το πρόγραμμα "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan στους μαθητές. 

H Stoiximan στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των Ελλήνων αθλητών στο "Δρόμο για το Τόκιο" παρουσιάζει την Stoiximan Tokyo Team.

H παρουσίαση της Stoiximan Tokyo Team

H Stoiximan στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των Ελλήνων αθλητών στο "Δρόμο για το Τόκυο" παρουσίασε την Stoiximan Tokyo Team.

Ο CEO της Stoiximan Γ. Δασκαλάκης

Ο CEO της Stoiximan Γ. Δασκαλάκης στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: "Στόχος είναι να μπορούμε να αναπτύσσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που να είναι ανταγωνιστικά διεθνώς"

"Η Ελλάδα έχει ικανούς ανθρώπους και θα πρέπει να βασιστούμε σε αυτούς και να δημιουργήσουμε εθνικά προϊόντα και υπηρεσίες που να είναι ανταγωνιστικά διεθνώς" τονίζει ο Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan.

Ο CEO της Stoiximan Γ. Δασκαλάκης

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Ο CEO της Stoiximan Γ. Δασκαλάκης μίλησε για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

Η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας στο επίκεντρο του πάνελ του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Δείτε ζωντανά τις συζητήσεις.