news 24/7

STOIXIMAN

Δωρεά Ζωής 500.000 ευρώ από την Kaizen Gaming (Stoiximan) - Ενισχύει με κινητές ΜΕΘ το ΕΣΥ

Δωρεά Ζωής 500.000 ευρώ από την Kaizen Gaming (Stoiximan) - Ενισχύει με κινητές ΜΕΘ το ΕΣΥ

Η Kaizen Gaming κινητοποιείται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, προσφέροντας 6 κινητές μονάδες ΜΕΘ στο ΕΣΥ. "Για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία" κάνει λόγο ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η επένδυση στην Stoiximan

Μετά από την ολοκλήρωση της προαναφερθείσας συναλλαγής, η ΟΠΑΠ συμμετέχει συνδυαστικά με ποσοστό 69% στην SMGC, ενώ διατηρεί ποσοστό συμμετοχής 36,75% στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου Stoiximan εκτός Ελλάδος και Κύπρου.

Ο Δήμαρχος της Σικίνου και ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την ομάδα της Kaizen Gaming και την +πλευση

Η Stoiximan στο πλευρό των Μικρών Ηρώων στη Σίκινο

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης εγκαινίασε το νέο πολυγήπεδο στη Σίκινο. Πρόκειται για την πλέον πρόσφατη ενέργεια που υλοποιεί η Stoiximan για να στηρίξει παιδιά που ζουν σε ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές.

Η Stoiximan προσφέρει ειδικές οθόνες πρώτης ανάγκης στον ΟΚΥπΥ για την μάχη κατά του κορονοϊού

Η Stoiximan στην πρώτη γραμμή στήριξης προσφέρει ειδικές οθόνες πρώτης ανάγκης στον ΟΚΥπΥ για τη μάχη κατά του κορονοϊού

Σε συνέχεια της ανάλογης ενέργειάς της στην Ελλάδα, με την παράδοση 250.000 ιατρικών μασκών στο Υπουργείο Υγείας, η Stoiximan προχωρά σε δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στην Κύπρο.

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Chief Marketing Officer Stoiximan, η Αγγελική Παπαδοπούλου, Corporate Affairs Director Stoiximan, ο Χρήστος Τζαλαβράς, Head of Marketing & Communication Stoiximan, η Ιωάννα Κοζαδίνου Marketing & CSR Executive Stoiximan, ο Βαγγέλης Καραπέτσας, CoFounder Another Circus και ο Ιωάννης Σπανουδάκης Partner Stoiximan στην σκηνή των “Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019” του ΣΔΕ.

Δύο ακόμη "Αριστεία" για τη Stoiximan, τη μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα

Σημαντική διάκριση για το πρόγραμμα “Μικροί Ήρωες” της Stoiximan και την καμπάνια της “Παίξε Υπεύθυνα” στην όγδοη τελετή απονομής των “Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019” του ΣΔΕ.

O Γιώργος Δασκαλάκης (κέντρο) Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan / Betano, στο πάνελ με θέμα «Technology as a tool to empower» του “CEO Initiative. Business as a platform for change”.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης στο CEO Initiative: Τεχνολογία για τη Stoiximan σημαίνει καλύτερα προϊόντα και περισσότερη δημιουργικότητα

Για την σημασία της τεχνολογίας αλλά και το Brain Gain Initiative μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan / Betano, Γιώργος Δασκαλάκης στο πρώτο "CEO Initiative: Business as a platform for change".

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το  ΤechSaloniki #5 powered by Stoiximan

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΤechSaloniki #5 powered by Stoiximan

Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες επισκέφθηκαν το περίπτερο της Stoiximan στην έκθεση και ενημερώθηκαν από τα εννέα στελέχη της εταιρείας για τις δυνατότητες του να ανοίξουν νέα career paths στον τομέα της πληροφορικής.

Ισχυρή παρουσία της Stoiximan στο διεθνές συνέδριο Betting on Sports στο Λονδίνο

Ισχυρή παρουσία της Stoiximan στο διεθνές συνέδριο Betting on Sports στο Λονδίνο

Η Stoiximan/Βetano έδωσε δυναμικό παρών στο σημαντικότερο ίσως διεθνές συνέδριο του κλάδου του gaming που συγκεντρώνει πάνω από 3.500 συνέδρους από 40 και πλέον χώρες και τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου παγκοσμίως.

O ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης και ο πρόεδρος του State Legislative Leaders Foundation, Stephen G. Lakis

Ο Δημήτρης Μάρης στο International Leadership Summit του State Legislative Leaders Foundation

Η διεξαγωγή του φετινού συνεδρίου του State Legislative Leaders Foundation στη χώρα μας σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας μεγαλύτερης και στενότερης συνεργασίας και παρουσίας του οργανισμού στην Ελλάδα.

Aπό Αριστερά: Θανάσης Κανούρης (Head of Business Development), Αγγελική Παπαδοπούλου (Director of Corporate Affairs) και ο CEO - Co Founder της Stoiximan & Betano Group, Γιώργος Δασκαλάκης

Stoiximan: Η Πορτογαλία ο 6ος σταθμός της δραστηριότητάς της

Ο Όμιλος Stoiximan μέσα από την πλατφόρμα www.betano.pt προσφέρει την καινοτόμα γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών του και στην πορτογαλική αγορά με σταθερή έμφαση στην ποιότητα, την ψυχαγωγία και το υπεύθυνο παιχνίδι.

Επίσκεψη αθλητών της Stoiximan στο 2ο Γυμνάσιο Ελευσίνας. Μοίρασαν αθλητικό υλικό

Αθλητικό υλικό σε μαθητές της Ελευσίνας μοίρασαν οι "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan

Στο 2ο Γυμνάσιο Ελευσίνας βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης ο παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ποδηλασία Χρήστος Βολικάκης, ο Γιωργος Τζάνος, αρχηγός της Ολυμπιακής ομάδας του καράτε και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Ιστιοπλοΐα, Βασιλεία Καραχάλιου για να μοιράσουν αθλητικό υλικό, δωρεά από το πρόγραμμα "Μικροί Ήρωες" της Stoiximan στους μαθητές. 

H Stoiximan στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των Ελλήνων αθλητών στο "Δρόμο για το Τόκιο" παρουσιάζει την Stoiximan Tokyo Team.

H παρουσίαση της Stoiximan Tokyo Team

H Stoiximan στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης των Ελλήνων αθλητών στο "Δρόμο για το Τόκυο" παρουσίασε την Stoiximan Tokyo Team.

Ο CEO της Stoiximan Γ. Δασκαλάκης

Ο CEO της Stoiximan Γ. Δασκαλάκης στο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: "Στόχος είναι να μπορούμε να αναπτύσσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που να είναι ανταγωνιστικά διεθνώς"

"Η Ελλάδα έχει ικανούς ανθρώπους και θα πρέπει να βασιστούμε σε αυτούς και να δημιουργήσουμε εθνικά προϊόντα και υπηρεσίες που να είναι ανταγωνιστικά διεθνώς" τονίζει ο Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan.

Ο CEO της Stoiximan Γ. Δασκαλάκης

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Ο CEO της Stoiximan Γ. Δασκαλάκης μίλησε για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας

Η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας στο επίκεντρο του πάνελ του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Δείτε ζωντανά τις συζητήσεις.

O Αντιπρόεδρος του Ομίλου Stoiximan κ.Σπανουδάκης

Γιάννης Σπανουδάκης Αντιπρόεδρος του Ομίλου Stoiximan: "Η εταιρική υπευθυνότητα οφείλει να υπάρχει στο DNA κάθε εταιρείας"

Στην παρέμβαση του ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Stoiximan κ.Σπανουδάκης αναφέρθηκε εκτενώς στην αναγκαιότητα των επιχειρήσεων να έχουν ενεργό ρόλο στην αντιμετώπιση των ζητημάτων των κοινωνιών που δραστηριοποιούνται τονίζοντας ότι «στηρίζοντας τους αθλητές μας, μοιραζόμαστε την υπερηφάνεια για τη χώρα μας και τις επιτυχίες τους σε όλο τον κόσμο.

Η Αγγελική Παπαδοπούλου, Corporate Affairs Director στη Stoiximan

Η Αγγελική Παπαδοπούλου αναλαμβάνει καθήκοντα Corporate Affairs Director στη Stoiximan

Τη θέση της Corporate Affairs Director στον Όμιλο Stoiximan αναλαμβάνει η Αγγελική Παπαδοπούλου, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας, της διαχείρισης κρίσης και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Stoiximan Presents: "Deliver a World Class Customer Experience – Every Time"

Stoiximan Presents: "Deliver a World Class Customer Experience – Every Time"

O κορυφαίος ομιλητής και σύμβουλος επιχειρήσεων, Dennis Snow, θα μιλήσει για την αριστεία της εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών στο διαδραστικό workshop της Stoiximan που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στις 13 Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος Μοσχέτας, Head of People and Culture της εταιρείας Stoiximam

Stoiximan: Η εταιρεία που δεκαπλασίασε το προσωπικό της στην Ελλάδα σε τέσσερα χρόνια

Με 500 και πλέον εργαζόμενους, στην πλειοψηφία τους πτυχιούχους, η Stoiximan στηρίζει έμπρακτα θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Ο Γιώργος Μοσχέτας, Head of People and Culture της εταιρείας, μιλά στο News24/7 για το πως η Stoiximan συμβάλει όχι μόνο στο να ανακόπτει το brain drain αλλά και στον επαναπατρισμό νέων από ανταγνωνιστικές αγορές

O Πάνος Κωνσταντόπουλος Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan

Πάνος Κωνσταντόπουλος: Η Stoiximan επενδύει στο μέλλον της Θεσσαλονίκης

Ο διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της Stoiximan για την παρουσία της εταιρίας, του μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο Thessaloniki Summit.

Thessaloniki Summit: Τέσσερις Πρωθυπουργοί συζητούν για την περιφερειακή συνεργασία και ανάπτυξη

Thessaloniki Summit: Τέσσερις Πρωθυπουργοί συζητούν για την περιφερειακή συνεργασία και ανάπτυξη

Περισσότεροι από εξήντα διακεκριμένοι ομιλητές από το χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της κοινωνίας, συμμετέχουν με εισηγήσεις στις εργασίες του 3ου Thessaloniki Summit 2018

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πανηγυρίζει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους

Πετρούνιας: Φοβάμαι την επέμβαση, αλλά ανυπομονώ γιατί δεν αντέχω άλλο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας λίγο μετά την κατάκτηση του τρίτου του χρυσού μεταλλίου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στάθηκε στους πόνους που είχε όλο αυτό το διάστημα και την ανυπομονησία του για το χειρουργείο που θα τον απαλλάξει από αυτούς την προσεχή Δευτέρα, στη Γαλλία.

Παγκόσμιος πρωταθλητής και πάλι ο Πετρούνιας

Παγκόσμιος πρωταθλητής και πάλι ο Πετρούνιας

Για μία ακόμη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας κράτησε την Ελλάδα στα χέρια του. Με εκπληκτική προσπάθεια ο Ελληνας γυμναστής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

O Γιώργος Δασκαλάκης, CEO της Stoiximan

Γ. Δασκαλάκης: Mέσα από τον ανταγωνισμό με τον ΟΠΑΠ χτίσαμε αμοιβαία εκτίμηση

Τον λόγο για τον οποίο επιλέχθηκε η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, όταν η Stoiximan είχε και άλλες προτάσεις από το εξωτερικό, διευκρίνισε ο Co - founder και CEO της εταιρείας, Γιώργος Δασκαλάκης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan κ. Γιώργος Δασκαλάκης

Συμμετοχή της Stoiximan στο διεθνές συνέδριο Betting on Sports

Στο συνέδριο παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της Stoiximan με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιώργο Δασκαλάκη, ο οποίος υπογράμμισε μεταξύ των άλλων την αναγκαιότητα για περαιτέρω ανάπτυξη του κοινωνικού αποτυπώματος των εταιρειών του κλάδου.

Stoiximan: Νέα Chief Corporate Development Officer

Stoiximan: Νέα Chief Corporate Development Officer

Η Petra Zackrisson διαθέτει εμπειρία άνω των 20 χρόνων στους τομείς παροχής επιχειρηματικών και διαχειριστικών συμβουλών, διεθνούς επιχειρηματικής ανάπτυξης

Ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Δασκαλάκης, CEO της Stoiximan

Ο CEO της Stoiximan κ. Γιώργος Δασκαλάκης, μιλά για την σημερινή εικόνα της αγοράς τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και τον επόμενο σταθμό της εταιρείας στην Γερμανία

Την ίδια στιγμή που στην Ελλάδα, το μεταβατικό καθεστώς για τις 24 εταιρείες online στοιχηματισμού εκκρεμεί και αναζητεί τελική ρύθμιση με τις εξαγγελίες των κυβερνητικών στελεχών να δηλώνουν ρητά την επιθυμία τους προς αυτή την κατεύθυνση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της μεγαλύτερης εταιρείας διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα κ. Γιώργος Δασκαλάκης μιλά για το ρυθμιστικό πλαίσιο και την γενική εικόνα που έχει σχηματιστεί γύρω από την ελληνική αγορά των τυχερών παιγνίων.