JUMBO: Αυξημένες κατά 16% οι πωλήσεις στο 10μηνο – Τι αναφέρει για τις μειώσεις τιμών

Διαβάζεται σε 1'
JUMBO: Αυξημένες κατά 16% οι πωλήσεις στο 10μηνο – Τι αναφέρει για τις μειώσεις τιμών
EUROKINISSI

Αύξηση πωλήσεων και μείωση τιμών σε χιλιάδες κωδικούς προϊόντων ανακοίνωσε η εταιρεία.

Άνοδο 16% κατέγραψαν οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo στο δεκάμηνο του 2023, επίδοση υψηλότερη από την εκτίμηση της διοίκησης για την αύξηση των ετήσιων πωλήσεων κατά +12% περίπου.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τον Οκτώβριο οι συνολικές πωλήσεις του ομίλου Jumbo κατέγραψαν αύξηση +5% περίπου. «H ειλικρινής και συστηματική προσπάθεια του ομίλου Jumbo, με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις τιμές των προϊόντων και τα εισοδήματα των καταναλωτών, αποδεδειγμένα πλέον αποδίδει καρπούς. Ήδη μέχρι σήμερα, έχουν μειωθεί οι τιμές σε 9.000 κωδικούς προϊόντων του ομίλου Jumbo, γεγονός που έχει σταθεροποιήσει την πτωτική καταναλωτική τάση -παρά τις συνεχιζόμενες εξαιρετικά δυσμενείς οικονομικές και γεωπολιτικές συνθήκες» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, «σε μια περίοδο που οι πολυεθνικές εισαγωγικές εταιρείες, εμφανίζουν ακόμα φαινόμενα αναστολής ως προς την προσαρμογή τους, σε επίπεδα τιμών συμβατά με την πορεία των εισοδημάτων των Ελλήνων καταναλωτών, η στρατηγική επιλογή JUMBO για μείωση των τιμών προ-τοποθετούμενη στα μελλούμενα, βρίσκει εντυπωσιακή απήχηση στους καταναλωτές στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος κτίζοντας άρρηκτους δεσμούς με τον χειμαζόμενο καταναλωτή».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα