Κορονοϊός: Καθησυχαστική η Softex - "Κανονικά η παραγωγή"

Φορτηγό της χαρτοβιομηχανίας Softex

Με ανακοίνωση της χαρτοβιομηχανία Softex σημειώνει ότι κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών.

Σε ανακοίνωση προχώρησε η Softex σύμφωνα με την οποία η εταιρεία είναι απόλυτα προετοιμασμένη για την νέα κατάσταση που έχει προκύψει μετά την κρίση με τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της αναφέρει:

Αυτές οι μέρες είναι πρωτόγνωρες για όλους, και η ανησυχία για τον κορονοϊό έχει επηρεάσει την καθημερινότητα και τις συνήθειές μας.

Στη Softex, απόλυτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια όλων μας. Με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές που την εμπιστεύονται εδώ και δεκαετίες, η Softex διαβεβαιώνει οτι κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες τους.

Τα εργοστάσια της Softex εδώ στην Ελλάδα συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους, έχοντας πάντα ως γνώμονα την πλήρη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών σε είδη πρώτης ανάγκης. Τόσο στους χώρους του εργοστασίου όσο και στα γραφεία, η εταιρεία τηρεί αυστηρά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού (Covid-19) και εφαρμόζει όλα τα μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης και περιορισμού της διάδοσης της νόσου.

Από την πλευρά μας, είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτήν τη νέα πρόκληση με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ώστε να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη. Η προσπάθεια, όμως, για να είναι επιτυχής θα πρέπει να είναι και συλλογική. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να παραμείνετε ήρεμοι, να τηρείτε τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν οριστεί για την είσοδό στα super market και να μην σας κυριεύει η ανησυχία για τυχόν ελλείψεις στα προϊόντα μας.

Στη Softex, το κύριο μέλημά μας είστε εσείς. Τηρείτε πιστά τις οδηγίες που δίνονται από τους αρμόδιους φορείς κι εμείς θα φροντίσουμε για εσάς και θα παραμείνουμε δίπλα σας σε όλες τις μικρές στιγμές της καθημερινότητάς σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network