Ο Κωτσόβολος στα χωράφια του Jumbo: Πουλάει παιχνίδια με click away για τα Χριστούγεννα

Ο Κωτσόβολος στα χωράφια του Jumbo: Πουλάει παιχνίδια με click away για τα Χριστούγεννα
Yannis Kolesidis

Επιτραπέζια, κούκλες και άλλα παιχνίδια ξεκινάει να πουλάει μέσω click away η αλυσίδα ηλεκτρικών Κωτσόβολος για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Πέρα από κονσόλες και ηλεκτρονικά παιχνίδια ο Κωτσόβολος μπαίνει και στα “παραδοσιακά” παιχνίδια για την περίοδο των Χριστουγέννων. Με παιχνίδια από επιτραπέζια και Lego έως Playmobil και Barbie και διάθεση μέσω click away θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μερίδιο από την πίτα που δεν μπορούν να καρπωθούν τα Jumbo του Απόστολου Βακάκη και οι υπόλοιπες αλυσίδες του χώρου που είτε δεν είχαν την τεχνική δυνατότητα να πραγματοποιήσουν click away είτε αδυνατούν να αποστείλουν έγκαιρα τα προϊόντα τους μέσα στην εορταστική περίοδο.

Όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της σελίδα η Κωτσόβολος διατίθενται 100 επιλεγμένοι τίτλοι παιδικών παιχνιδιών αποκλειστικά με την μέθοδο click away από συγκεκριμένο αριθμό καταστημάτων. Μάλιστα διευκρινίζει ότι η παραγγελία των παιχνιδιών μπορεί να είναι έτοιμη εντός 20 λεπτών. Αξίζει να αναφερθεί ότι αφορά παιχνίδια όλων των μεγάλων διεθνών και εγχώριων εταιριών όπως Hasbro, Mattel, Playmobil, Lego, AS Company κ.α..

Κωτσόβολος: Γιατί βάλαμε παιχνίδια

Σε επικοινωνία που είχε το News24/7 με εκπρόσωπο της Κωτσόβολος για την είσοδο τους στον χώρο του παιχνιδιού σημείωσε ότι “θέλαμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας ώστε να μπορέσουν να βρουν άμεσα παιχνίδια για να προσφέρουν χαρά στα παιδιά τους αυτές τις γιορτινές μέρες. Δεν σκεφτόμαστε να την προσθέσουμε ως μία νέα μόνιμη κατηγορία προϊόντων στην γκάμα μας“.

Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι η Κωτσόβολος τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί σε αρκετές νέες κατηγορίες όπως οι επαγγελματικές λύσεις (π.χ. για ξενοδοχειακές μονάδες) αλλά και σε αυτές που αναπτύσσονται ραγδαία το τελευταίο διάστημα όπως είναι οι λύσεις ηλεκτροκίνητης μετακίνησης (σκούτερ, πατίνια) και τα ακουστικά μουσικής.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα