Με το HUAWEI Mate 50 Pro έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που μπορείς να φανταστείς!

Με το HUAWEI Mate 50 Pro έχεις πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που μπορείς να φανταστείς!

Με το υψηλής αισθητικής και μοναδικής τεχνολογίας HUAWEI Mate 50 Pro έχεις στη διάθεσή σου όλα όσα ζητάς από το smartphone σου. Βρες εκατομμύρια εφαρμογές μέσω AppGallery και Gspace

Ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούν οι απαιτητικοί ρυθμοί στην καθημερινότητά μας. Κατακλυσμός πληροφορίας, ένταση, ταχύτητα, deadlines, κίνηση, δραστηριότητες είναι μόλις μερικά από τα πράγματα που καλούμαστε να διαχειριστούμε μια συνηθισμένη Δευτέρα. Αν μάλιστα προσθέσεις και τον χρόνο που αφιερώνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα – και δεν θέλεις για κανένα λόγο να κάνεις “εκπτώσεις” στις στιγμές αυτές – η μέρα φαίνεται να αποκτά λιγότερες ώρες.

Στην ανάγκη σου λοιπόν να καταφέρεις να προλάβεις να κάνεις τα πάντα – ή όσα θεωρείς εσύ σημαντικά – αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας άξιος σύμμαχος, και αυτός δεν είναι άλλος από τα πιο σύγχρονα εργαλεία που σου προσφέρει η τεχνολογία, μέσα από ένα μοναδικής αισθητικής και τεχνολογικών δυνατοτήτων smartphone καθώς επίσης και “βασιλιά” της φωτογραφίας, που ακούει στο όνομα HUAWEI Mate 50 Pro.

Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει κάτι πιο πολύτιμο από το να εξασφαλίζεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, με την εξελιγμένη τεχνολογία που σου προσφέρει το HUAWEI Mate 50 Pro όλα μπορούν να γίνουν δυνατά, αρκεί να αξιοποιήσεις τα μοναδικά εργαλεία που μπορείς να έχεις στη διάθεσή σου.

Η HUAWEI είναι μια εταιρεία που επενδύει στο software της, γι’ αυτό και το οικοσύστημα HMS έχει αναπτυχθεί με πραγματικά εντυπωσιακή ταχύτητα. Εξελίσσεται συνεχώς για να προσφέρει ανώτερες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης, αναζήτησης, αλληλογραφίας και αγορών στους χρήστες που μπορούν να χρησιμοποιούν ως πολυεργαλείο τη συσκευή τους.

Με το Gspace του HUAWEI Mate 50 Pro μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, χωρίς κανέναν περιορισμό, ενώ παράλληλα έχεις μπροστά σου ένα υπερ- κατάστημα εφαρμογών που ακούει στο όνομα AppGallery. Μέσα από αυτό, θα έχεις πρόσβαση σε εκατομμύρια εφαρμογές, όχι μόνο τις “κλασικές”, αυτές που θα σου έρθουν πρώτες στο μυαλό, αλλά και σε ένα ευρύ φάσμα τοπικών και διεθνών εφαρμογών που απαντούν σε όλες τις ανάγκες σου.


Μέσω του AppGallery μπορείς να βρεις όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να σου προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες. Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Μεταξύ άλλων θα βρεις υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank) για να πραγματοποιείς εύκολα και γρήγορα τις συναλλαγές σου. Μπορείς επίσης να παραγγείλεις φαγητό μέσω της e-Food ή του BOX, να βρεις ταξί (Taxiplon), αλλά και τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας σου (Cosmote, Vodafone, Wind) και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”. Στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει διεθνή εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve και Revolut. Το AppGallery εμπλουτίζεται και ενημερώνεται διαρκώς για να σου προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης.

Μπορεί, με λίγα λόγια το smartphone σου να γίνει ο καλύτερός σου σύμμαχος σε μια καθημερινότητα γεμάτη πληροφορία και ένταση αλλά ταυτόχρονα και στις στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης με τους αγαπημένους σου, καθώς βρίσκεις τα πάντα στο κατάστημα εφαρμογών AppGallery. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εφαρμογών με μοναδικά οφέλη, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών ελέγχων για τη διασφάλιση της ασφάλειας των εφαρμογών, premium προσωποποιημένο περιεχόμενο, ποικίλες υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ψηφιακής ζωής και πλούσιο περιεχόμενο ενημερώσεων. Άλλωστε, το AppGallery έχει πλέον 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη. Ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών στο AppGallery έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος και υπάρχουν πάνω από 5,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι προγραμματιστές που εργάζονται για να ενσωματώσουν ακόμη περισσότερες εφαρμογές.

Μέσα από το κατάστημα AppGallery, μπορείς να κατεβάσεις επίσης την 3rd party εφαρμογή Gspace, και με το που την ανοίξεις, έχεις όλες τις εφαρμογές που χρειάζεσαι στο κινητό σου. Ο χρόνος που χρειάζεται είναι ελάχιστος και μπορείς να βρεις τα πάντα χωρίς περιορισμούς στο smartphone σου. Σημαντικό πλεονέκτημα της εφαρμογής Gspace είναι επίσης ότι δεν έχει διαφημίσεις. Μπορείς λοιπόν να χρησιμοποιήσεις τις εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive.

Με το HUAWEI Mate 50 Pro για σύμμαχό σου έχεις στη διάθεσή σου κάθε εφαρμογή που μπορεί να χρειαστείς. Πληρώνεις λογαριασμούς γρήγορα και εύκολα, κλείνεις εισιτήρια, παραγγέλνεις φαγητό, κάνεις ψώνια, παίζεις παιχνίδια και γενικώς με το πάτημα ενός κουμπιού έχεις πρόσβαση στα πάντα. Καιρός λοιπόν να το αποκτήσεις!

Αυτά τα Χριστούγεννα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε σε μια δελεαστική εορταστική προσφορά γιατί με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro θα λάβετε δώρο το HUAWEI Watch GT3 Active. Το νέο Mate 50 Pro μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Γερμανός, Κωτσόβολος, Public.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα