myΔΕΗ: Νέα ψηφιακή εποχή εξυπηρέτησης – Ποιες δυνατότητες προσφέρει

myΔΕΗ: Νέα ψηφιακή εποχή εξυπηρέτησης – Ποιες δυνατότητες προσφέρει
Λογαριασμός της ΔΕΗ eurokinissi

Η νέα εφαρμογή, που θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και προσφορές, παρέχει εργαλεία και συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας

Τη δυνατότητα στους πελάτες της ΔΕΗ να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε, να διαχειρίζονται τις παροχές τους και τα προσωπικά τους στοιχεία και να ενεργοποιούν νέες υπηρεσίες και προϊόντα, δίνει το myΔΕΗ, που εγκαινιάζει μία νέα ψηφιακή εποχή εξυπηρέτησης και επικοινωνίας με την επιχείρηση.

Παράλληλα, η νέα εφαρμογή, που θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και προσφορές, παρέχει εργαλεία και συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και προγράμματα επιβράβευσης. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, οι πελάτες της ΔΕΗ, κατεβάζοντας την εφαρμογή myΔΕΗ στο κινητό τους (στο app store ή στο google store) ή μπαίνοντας στο https://mydei.dei.gr και, αφού εγγραφούν, αποκτούν πρόσβαση στον νέο ψηφιακό κόσμο της ΔΕΗ.

Οι βασικότερες δυνατότητες του myΔΕΗ περιλαμβάνουν: Εύκολη και γρήγορη διαχείριση λογαριασμών. Ενεργοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών. E-Selfmetering για καταχώριση της πραγματικής κατανάλωσης. Εξοικονόμηση ενέργειας με το ΔΕΗ myEnergy Coach.

Επιβράβευση της εμπιστοσύνης των πελατών. Όπως σημείωσε ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΔΕΗ, κ. Γεώργιος Καρακούσης, βασικός πυλώνας της στρατηγικής της εταιρείας είναι η πελατοκεντρική φιλοσοφία. «Κάθε καινούργιο προϊόν που λανσάρουμε, κάθε νέα υπηρεσία, θέλουμε να κάνει τη ζωή των πελατών μας καλύτερη. Το myΔΕΗ είναι μία νέα εμπειρία που κάνει τη συνολική διαχείριση της σχέσης με τη ΔΕΗ, του κάθε πελάτη ξεχωριστά, εύκολη και άμεση, ενώ προσφέρει πολλά προνόμια στους χρήστες» ανέφερε, προτρέποντας όλους τους πελάτες της ΔΕΗ «να κατεβάσουν την εφαρμογή, να γνωρίσουν την νέα ψηφιακή εμπειρία εξυπηρέτησης και να επωφεληθούν από τα προγράμματα επιβράβευσης και εξοικονόμησης».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα