Νέα iPhone: Πότε έρχονται στην Ελλάδα

Νέα iPhone: Πότε έρχονται στην Ελλάδα
Αριστέρά το iPhone XS, και δεξιά XS Max τα οποία παρουσίαστηκαν από την Apple την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Εντός των επομένων ημερών ξεκινάει από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τις αλυσίδες τεχνολογιας η προπαραγγελία αλλά και η διάθεση της νεάς σειράς των iPhone

Η ανακοίνωση χθες από την Αpple της νέας σειράς των iPhone έθεσε σε αναμονή τους ανά τον πλανήτη φίλους της τεχνολογίας. Σε αντίθεση με παλαιότερες σειρές η τωρινή θα έρθει σε χρόνο ρεκόρ και στην Ελλάδα.

Η πρώτη εταιρεία κινητής που ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης την διάθεση των νέων iPhone από το δίκτυο της ήταν η Wind. Συγκεκριμένα σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει ότι θα διαθέτει από τις 28 Σεπτεμβρίου στο δίκτυο των καταστημάτων της και το wind.gr, τα νέα μοντέλα της Apple, iPhoneXs & iPhoneXsMax.

Οι προπαραγγελίες

Οι πελάτες θα μπορούν να προ παραγγείλουν τα iPhone Χs & iPhoneXsMax από τις 21/09/2018 ενώ η ημερομηνία προ παραγγελίας για το iPhoneXR είναι 19/10/2018

Εντός της ημέρας αναμένεται να προχωρήσουν σε αντίστοιχες ανακοινώσεις και οι υπόλοιπες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας καθώς και οι αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και τεχνολογίας που συνεργάζονται με την Apple στην Ελλάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι με A12 Bionic επεξεργαστή, το iPhoneXs και το iPhoneXsMax διαθέτουν OLED οθόνη 5,8’’ και 6,5’’ αντίστοιχα, χωρητικότητες 64GB, 256GB και 512GB, έχουν από δύο κάμερες των 12 megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και βελτιωμένο True Tone flash. Θα είναι διαθέσιμα σε spacegrey, gold και silver.

Παράλληλα, με διάσταση 6,1’’ και LCD οθόνη, το iPhoneXR θα είναι διαθέσιμο στις χωρητικότητες 64GB, 128GB και 256GB και σε χρώματα black, gold, yellow, blue και red.

Και τα τρία μοντέλα είναι αδιάβροχα και μπορούν να αντέξουν το νερό (μέχρι 2 μέτρα βάθος) για 30 λεπτά, διαθέτουν λειτουργία eSIM και SmartHDR, καλύτερη ανάλυση φωτογραφιών και βίντεο καθώς και καλύτερα ηχεία για αληθινά στέρεο ήχο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα