Τα νέα iPhone της Apple

Τα νέα iPhone της Apple

Τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με οθόνες OLED, το ένα στο ίδιο μέγεθος με το iPhone X (5,8 ίντσες) ενώ το άλλο στις 6,5 ίντσες, το μεγαλύτερο έως τώρα της εταιρείας.

Η Apple παρουσίασε τα τρία νέα μοντέλα της Xs, Xs Max, και Xr από το αμφιθέατρο Steve Jobs των κεντρικών της γραφείων στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας.

Όλες οι συσκευές ακολουθούν "dual-glass design" έχοντας μεταλλικό πλαίσιο και ανθεκτικό γυαλί να προστατεύει τόσο την οθόνη όσο και την "πλάτη" τους. Η γυάλινη προστασία στην πλάτη επίσης δεν εμποδίζει την λειτουργία της ασύρματης φόρτισης.

ADVERTISING

Τα νέα δημιουργήματα της Apple θα βγουν σε χρυσό χρώμα, ασημί και γκρι του διαστήματος.

Το μοντέλο iPhone Xs είναι αδιάβροχο κι έχει οθόνη 5,8 ιντσών.

Το iPhone Xs Max φέρει οθόνη 6,5 ιντσών που είναι και η μεγαλύτερη σε iPhone μέχρι στιγμής.

Και στα δύο η οθόνη είναι HDR10 με Dolby Vision.

Τα νέα iPhone της Apple

Το iPhone Xs διαθέτει χρυσό, ασημένιο και γκρι φινίρισμα, είναι αδιάβροχο και έχει μεγαλύτερη αντοχή στο νερό, σε βάθος δύο μέτρων και για 30 λεπτά. Διαθέτει έναν νέο και ταχύτερο επεξεργαστή (Α12 Βionic), διαθέτει OLED οθόνη 5,8 ίντσων, ιδανική για HDR ταινίες, καλύτερη ανάλυση φωτογραφιών και βίντεο καθώς και καλύτερα ηχεία για αληθινά στέρεο ήχο.

Στο Portrait mode ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το blur effect αφού κάνει τη λήψη:

Τα iPhone XS και iPhone XS Max είναι ακριβότερα από το "Χr" γιατί διαθέτουν οθόνες Super Retina τεχνολογίας OLED που παρέχουν υποστήριξη HDR.

Το νέο iPhone XS διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED με διαγώνιο 5,8 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 2436 x 1125 pixels (458ppi) και το μεγαλύτερων διαστάσεων iPhone Xs Max διαθέτει οθόνη, επίσης τεχνολογίας OLED, με διαγώνιο 6,5 ιντσών ανάλυσης 2688 x 1242 pixels (458ppi).

Οι δύο συσκευές επίσης προσφέρουν στερεοφωνικό ήχο.

Το iPhone Xs με 64GB αποθηκευτικού χώρου στοιχίζει $899 ενώ το αντίστοιχης χωρητικότητας iPhone Xs Max στοιχίζει $999.

Το νέο Apple Watch

Όπως ανέφερε κατά την παρουσίαση ο Τζεφ Γούιλιαμς, COO της εταιρείας, το νέο ρολόι της Apple έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τη συνδεσιμότητα, το fitness και την υγεία. Το νέο Apple watch, όπως ανακοίνωσαν θα προσφέρει στον χρήστη μέχρι και ηλεκτροκαρδιογράφημα, θα είναι λεπτότερο με 30% μεγαλύτερη οθόνη και η μπαταρία του θα διαρκεί μια ολόκληρη ημέρα.

Το Apple Watch με βιομετρικά στοιχεία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Apple
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το νέο Apple Watch κάνει τα πάντα εκτός από καφέ (και σώζει ζωές)

Πως ένα iPhone "έσωσε" την ΔΕΘ πριν από 10 χρόνια

SHARE:

24Media Network