Νέο ξενοδοχείο ανοίγει η TUI στην Σαντορίνη

Νέο ξενοδοχείο ανοίγει η TUI στην Σαντορίνη

Διευρύνει το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της στην Ελλάδα, με 4 νέες μονάδες το 2019.

O κορυφαίος γερμανικός ταξιδιωτικός όμιλος TUI, που το 2018 έφερε στην Ελλάδα περίπου 2,8 εκατ. τουρίστες, πρόκειται να λειτουργήσει 4 νέες ξενοδοχειακές μονάδες στη χώρα μας το 2019 και ακόμα 11 διεθνώς.

Αυτά τα 15 ξενοδοχεία διακρίνονται σε 12 TUI Sensimar και 3 TUI Family Life και βρίσκοντας εκτός της Ελλάδας, σε Ισπανία, Τουρκία, Ιταλία, Αίγυπτο, Τυνησία και Κροατία.

Οσον αφορά στην Ελλάδα, η TUI θα λειτουργήσει το 2019 για πρώτη φορά ένα TUI concept brand ξενοδοχείο στη Σαντορίνη (Περίσσα): το TUI Sensimar Meltemi Blue, πέντε αστέρων.

Θα είναι μόνο για ενήλικες, με 99 δωμάτια και θα απευθύνεται πρώτα στην αγγλική αγορά. Εκείνο που εντυπωσιάζει, είναι η απλότητα, ο συνδυασμός ξύλου και φυσικών υλικών και οι ατομικές πισίνες. Επιπλέον, στην Ελλάδα προστίθενται τα ξενοδοχεία TUI Sensimar Insula Alba και TUI Family Life Elounda Beach στην Κρήτη καθώς και το TUI Sensimar Zante Maris στη Ζάκυνθο.

Μακέτα από το ξενοδοχείο

 

Με τις προσθήκες αυτές επεκτείνεται το χαρτοφυλάκιο των τριών σημάτων ξενοδοχείων της TUΙ (TUI Sensimar, TUI Sensatori και TUI Family Life) από 88 σε 103 ξενοδοχεία διεθνώς.

Μέσω κοινοπραξιών και συνεργασιών με τοπικούς εταίρους, λειτουργούν 62 από αυτά. Το συνολικό χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της TUI Group περιλαμβάνει 380 ξενοδοχειακές μονάδες διεθνώς. Η TUI, διαθέτει με όλα τα σήματά της στην Ελλάδα, συνολικά 43 ξενοδοχεία, ενώ το 2020 πρόκειται να ανοίξει ένα ακόμα, το Robinson στην Ιεράπετρα της Κρήτης (λειτουργούν δύο ακόμα σε Κυλλήνη και Κω).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα