NN Hellas: Είμαστε δίπλα στην ελληνική κοινωνία καλύπτοντας τις ανάγκες της

NN Hellas: Είμαστε δίπλα στην ελληνική κοινωνία καλύπτοντας τις ανάγκες της

Βρισκόμαστε δίπλα στην ελληνική κοινωνία, μέσω της υγείας, της εκπαίδευσης των νέων, φροντίζοντας την τρίτη ηλικία και ανταποκρινόμαστε σε έκτακτες ανάγκες.

Επενδύουμε στους νέους της Ελλάδας με το Πρόγραμμα «My Career»

Έχουμε μια πολύχρονη συνεργασία με το Junior Achievement Greece, επενδύοντας στη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της ενίσχυσης των εκπαιδευτικών ευκαιριών, συνεισφέροντας στον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της ελληνικής περιφέρειας. Συγκεκριμένα, η NN Hellas έχει αναπτύξει από κοινού με το Junior Achievement (JA Greece ) το καινοτόμο πρόγραμμα σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού “My Career”, το οποίο βοηθά τους μαθητές στην επιλογή της κατάλληλης επαγγελματικής σταδιοδρομίας, ανάλογα με τις δεξιότητες και τις προσωπικές επιδιώξεις τους.


Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Μάιο 2019 και μέχρι σήμερα έχει στηρίξει 2.879 μαθητές σε 444 σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Μέσω του “My Career” οι μαθητές αναγνωρίζουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους, ώστε να επιλέξουν την επαγγελματική πορεία που τους ταιριάζει και τους ενδιαφέρει. Έτσι το πρόγραμμα λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ της εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας, στο συνεχώς μεταβαλλόμενο σύγχρονο περιβάλλον.

Σκύβουμε με σεβασμό στις ανάγκες των συνανθρώπων μας της Τρίτης Ηλικίας. Πρόγραμμα Φιλία σε κάθε Ηλικία

Στηρίζουμε την καταπολέμηση της μοναξιάς και της κοινωνικής απομόνωσης της Τρίτης Ηλικίας, μέσα από τη συνεργασία μας με το Ινστιτούτο Prolepsis και ειδικά την υποστήριξη του προγράμματος Φιλία σε κάθε Ηλικία. Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε την Τηλεφωνική Γραμμή για τη Μοναξιά στην Τρίτη Ηλικία – 210 6101300. Η γραμμή λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 8.00 μ.μ. Παράλληλα εθελοντές της εταιρίας μας επικοινωνούν τηλεφωνικά με άτομα Τρίτης Ηλικίας που αισθάνονται μοναξιά ή είναι κοινωνικά απομονωμένα σε εβδομαδιαία βάση, συμμετέχοντας σε πρόγραμμα εταιρικού εθελοντισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο filiasekatheilikia.gr

Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμη και αν είστε μακριά – Υπηρεσία πληροφόρησης υγείας «Dr Online»


Η υγεία είναι πολύτιμη και η πανδημία ανέδειξε την αξία της πρόληψης και της πρόσβασης στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Αξιοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία και προσφέρουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες πληροφόρησης υγείας σε κατοίκους νησιών, εκμηδενίζοντας την απόσταση από τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας. Κατά το τελευταίο έτος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διαθέσαμε την πρωτοποριακή υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr. Online σε περισσότερους από 20.000 συμπολίτες μας σε 33 Δήμους νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλους τους αποδέκτες κοινωνικής μέριμνας των Δήμων αυτών, αλλά και όλους τους κατοίκους των νησιών με πληθυσμό μικρότερο των 2.000. Σημειώνεται ότι το Dr Online είναι μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν υπηρεσίες πληροφόρησης υγείας και είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ανταποκρινόμαστε στις έκτακτες ανάγκες της κοινωνίας

Την ίδια στιγμή, δεν μένουμε αμέτοχοι μπροστά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και παρεμβαίνουμε άμεσα. Το 2021 βρεθήκαμε στο πλευρό όλων όσων δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέραμε σε συνεργασία με τον Όμιλο Affidea και το Dr Online πρόσβαση στην υπηρεσία πληροφόρησης υγείας στους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από τις φωτιές, στο δυναμικό του πυροσβεστικού Σώματος και τις εθελόντριες και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες για δύο περίπου μήνες.

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων, η NN Hellas προωθεί ένα μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη δέσμευσή της να βρίσκεται, με αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνεισφοράς, δίπλα στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας, για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για αυτούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα