Ο Όμιλος D-Marin συμμετέχει στις μεγαλύτερες ναυτικές εκθέσεις της Ευρώπης

Ο Όμιλος D-Marin συμμετέχει στις μεγαλύτερες ναυτικές εκθέσεις της Ευρώπης

Στο πλαίσιο αυτό παρουσίασε και δύο ολοκαίνουργιες μαρίνες και ειδικές προσφορές.

  • Ως ηγέτιδα δύναμη στη διαχείριση μαρινών ο Όμιλος D-Marin θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου τις αποκλειστικές προσφορές των μαρινών του δικτύου, σε όλη τη Μεσόγειο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για σκάφη αναψυχής και superyachts, σε εκθέσεις που θα λάβουν χώρα στις Κάννες, τη Γένοβα και το Μονακό.

  • Ο Όμιλος D-Marin προσφάτως εγκαινίασε δύο νέες μαρίνες στην Κροατία και το Ντουμπάι, ενώ αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο γραφείο της εταιρείας Sanlorenzo Yachts στη Μεσόγειο στη D-Marin Dalmacija, τη μεγαλύτερη μαρίνα στις ακτές της Κροατίας.

Η πρώτη παρουσία του Ομίλου D-Marin ήταν η έκθεση Cannes Yachting Festival που διοργανώθηκε στη Γαλλία 7 με 12 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερο της La Jetée 152. Το τρέχον διάστημα, η εταιρεία συμμετέχει στο Genoa Boat Show στην Ιταλία έως τις 21 Σεπτεμβρίου, παρευρισκόμενη στο περίπτερο SZ29 Piazzale Marina Accesori Vela. Τέλος, η παρουσία του Ομίλου D-Marin στις εκθέσεις θα ολοκληρωθεί στο Monaco Yacht Show 22 έως 25 Σεπτεμβρίου, στην τοποθεσία Quai Albert 1er.

Εκπρόσωπος του Ομίλου D-Marin δήλωσε: «Με τη συμμετοχή στις ναυτικές εκθέσεις, ο Όμιλος D-Marin προβάλλει όλες τις ειδικές προσφορές που ισχύουν για τις μαρίνες του δικτύου σε Κροατία, Μαυροβούνιο, Ελλάδα, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι οποίες θα εμπλουτιστούν το επόμενο διάστημα. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν σημαντική ευκαιρία για την προώθηση της θέσης του Ομίλου στη ναυτική βιομηχανία, ενώ ενισχύονται ακόμα περισσότερο οι υπάρχουσες συνεργασίες, ενώ επιτυγχάνονται παράλληλα και νέες.

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος, Νέες Μαρίνες

Μέσα στο τρέχον έτος η D-Marin καλωσόρισε τη μαρίνα Tribunj ως τον 4ο προορισμό του Ομίλου στην Κροατία, καθώς επίσης και τη μαρίνα Dubai Harbour, την πιο εξελιγμένη μαρίνα στη Μέση Ανατολή.

Μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες της περιοχής, η μαρίνα Dubai Harbour προσφέρει 700 θέσεις ελλιμενισμού έως 160 μέτρα, που παρέχουν στους επισκέπτες και στο πλήρωμα μια ολοκληρωμένη πρόταση διαμονής σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία yachting στον κόσμο.

Οι δύο αυτές νέες αφίξεις ανέβασαν τον συνολικό αριθμό των μαρινών στις 15, με συνολικά 7.150 θέσεις ελλιμενισμού.

Η D-Marin, επίσης, από την 1η Ιουνίου, υποδέχθηκε το νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, Oliver Dörschuck, ο οποίος προήλθε από το SSP Group, μία εταιρεία που σχεδιάζει και διαχειρίζεται εστιατόρια σε ταξιδιωτικούς προορισμούς, ενώ υπήρξε στέλεχος του TUI Group για 14 χρόνια.

Το πρώτο γραφείο Sanlorenzo Yachts στη Μεσόγειο.

Sanlorenzo Yachts, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές σκαφών αναψυχής και superyachts στον κόσμο, θα ανοίξει σύντομα το πρώτο γραφείο στην περιοχή της Μεσογείου, στην D-Marin Dalmacija, τη μεγαλύτερη μαρίνα στις ακτές της Κροατίας. Η λειτουργία ενός τέτοιου γραφείου στη D-Marin Dalmacija θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανάπτυξη της μαρίνας και θα αποτελέσει προστιθέμενη αξία για πελάτες που προέρχονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version