HOMLI: Εσείς γνωρίζετε πού κυμαίνεται η εμπορική αξία του σπιτιού σας;

HOMLI: Εσείς γνωρίζετε πού κυμαίνεται η εμπορική αξία του σπιτιού σας;

Με χρήση τεχνητής νοημοσύνης, μαθαίνουμε πόσο αξίζει το σπίτι μας σε κάτω από ένα λεπτό.

Υψηλές αυξήσεις παρουσιάζονται στις τιμές των ακινήτων σε πολλές περιοχές της χώρας. Μέσα σε ένα τέτοιο ραγδαία ανοδικό κλίμα, είναι εύκολο να παρασυρθούμε υπερεκτιμώντας την αξία ενός ακινήτου, ή αντίστοιχα υποεκτιμώντας την αν δεν είμαστε σωστά πληροφορημένοι. Αναγκαστικά καταφεύγουμε σε τρίτους για συμβουλές, όμως χωρίς συχνά να γνωρίζουμε τι μπορούμε και τι όχι να εμπιστευτούμε.

Αυτή η έλλειψη διαφάνειας στις αξίες των ακινήτων αυξάνει σημαντικά τα κόστη μιας αγοραπωλησίας. Πρώτα-πρώτα, συναλλαγές κλείνουν συχνά σε ασύμφορες τιμές λόγω έλλειψης αντικειμενικής πληροφόρησης σχετικά με τις εμπορικές αξίες στις οποίες κινείται η αγορά. Το κυριότερο κόστος όμως έχει να κάνει με την σημαντική σπατάληση χρόνου και ενέργειας τόσο κατά την αναζήτηση αγοραστή με μη ρεαλιστικές ζητούμενες τιμές, όσο και κατά την τελική διαπραγμάτευση της τιμής σε περιπτώσεις όπου οι προσδοκίες δεν συνάδουν με την πραγματικότητα της αγοράς.

Η διαφάνεια θα έπρεπε να είναι ο κανόνας, και όχι η εξαίρεση, ώστε ο καθένας να έχει πρόσβαση σε αντικειμενική πληροφόρηση και τέτοια κόστη να αποφεύγονται. Αυτήν ακριβώς τη σπατάλη σε χρόνο, ενέργεια, και χρήματα έρχεται να εξαφανίσει η HOMLI: μία νέα ψηφιακή υπηρεσία που προσφέρει online αναλύσεις ακινήτων σε κάτω από ένα λεπτό και χωρίς κάποιο κόστος. Παρά την πρόσφατη άφιξη στην χώρα μας, ο κόσμος δείχνει ήδη την εμπιστοσύνη του, με περισσότερες από 18,000 αναλύσεις ακινήτων να έχουν πραγματοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα της.

Τι είναι η HOMLI και τι καινούριο φέρνει;

Η HOMLI είναι μια startup από τη Νέα Υόρκη που ιδρύθηκε από τρεις Έλληνες entrepreneurs που γνωρίστηκαν αρκετά χρόνια πριν κατά τις σπουδές τους στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο ΜΙΤ και δημιούργησαν μία πλατφόρμα που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να βελτιώσουν την διαφάνεια στις τιμές των ακινήτων.

Με την χρήση προηγμένης τεχνολογίας η πλατφόρμα της HOMLI αναλύει μεγάλους όγκους δεδομένων, ώστε να παράσχει αντικειμενική πληροφόρηση σχετικά με το πού κινείται η αγορά ακινήτων, χωρίς να εμπλέκονται υποκειμενικές απόψεις τρίτων.

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, χωρίς να απαιτείται η δημιουργία κάποιου λογαριασμού, και χωρίς οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, εμφανίζει την εμπορική αξία του ακινήτου που μας ενδιαφέρει, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως τιμή ενοικίασης, χαρακτηριστικά της γειτονιάς, και άλλα.

Τι άλλο προσφέρει η HOMLI;

Μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα παρέχονται λοιπόν, δωρεάν και γρήγορα, τιμές για όποιο ακίνητο μας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, για όσους από εμάς κοιτάμε να προχωρήσουμε άμεσα σε κάποια αγοραπωλησία, η κατανόηση της αξίας του ακινήτου αποτελεί μεν το πρώτο και ουσιώδες βήμα της διαδικασίας, αλλά σίγουρα όχι και το τελευταίο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, έρχεται να βοηθήσει η υπηρεσία που παρέχουν οι HOMLI Experts.

Η ομάδα αυτή έχει μεγάλη εμπειρία στην χρήση τεχνολογίας με σκοπό την βελτίωση της συναλλαγής. Διαθέτει ακόμη ένα εκτεταμένο δίκτυο που της επιτρέπει να αυξήσει σημαντικά την ταχύτητα ανεύρεσης αγοραστών ή πωλητών. Μέσα από την τεχνολογία, το δίκτυο που διαθέτει, καθώς και την εμπειρία στη διαχείριση περίπλοκων συναλλαγών, η ομάδα των HOMLI Experts επιτυγχάνει να φέρει ταχύτητα, διαφάνεια, και αποτελεσματικότητα στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

Η ιστοσελίδα είναι live στο thehomli.com και παρέχει ήδη πληροφόρηση σχετικά με την εμπορική αξία του οποιουδήποτε ακινήτου μας ενδιαφέρει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα