Ryanair: Χωρίς site και app για 12 ώρες – Τι πρέπει να κάνουν όσοι ταξιδεύουν

Ryanair: Χωρίς site και app για 12 ώρες – Τι πρέπει να κάνουν όσοι ταξιδεύουν
Αεροσκάφος της Ryanair AP

Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες της Ryanair μετά από ενημέρωση της τελευταίας στιγμής για διακοπή λειτουργίας της ιστοσελίδας της και της εφαρμογής (app)

Η Ryanair σήμερα ανακοίνωσε ότι για λόγους αναβάθμισης, η ιστοσελίδα και η εφαρμογή της θα διακόψουν τη λειτουργία τους για 12 ώρες από τις 19:00 ώρα Ελλάδος την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, έως και τις 07:00 ώρα Ελλάδος την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, και κατά εκείνη την περίοδο το online checkin δεν θα είναι διαθέσιμο.

Τι πρέπει να κάνουν όσοι ταξιδεύουν

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ryanairέχει ενημέρωσει μέσω email και SMS σήμερα με τους επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση για ταξίδι την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, και τους συμβουλεύουν να κάνουν online checkinτην Τρίτη 6 Νοεμβρίου, πριν την διακοπή της λειτουργίας της ιστοσελίδας. Νέες κρατήσεις ή αλλαγές στις υπάρχουσες δεν θα είναι δυνατόν να γίνουν κατά την διάρκεια της διακοπής της λειτουργίας της ιστοσελίδας. Η Ryanair αναφέρει ότιλυπάται για κάθε ταλαιπωρία που μπορεί να προκύψει από την αναβάθμιση των συστημάτων της.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: Στο πλαίσιο της ψηφιακής μας ανάπτυξης, η διακοπή και η αναβάθμιση του συστήματος θα πραγματοποιηθούν για 12 ώρες, από τις 19:00 (ώρα Ελλάδος) την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έως τις 07:00 (ώρα Ελλάδος) την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, κατά την οποία η υπηρεσία onlinecheckinδεν θα είναι διαθέσιμη. Οι κρατήσεις πτήσεων και οι αλλαγές δεν θα είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι πελάτες που ταξιδεύουν την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα πρέπει να κάνουν checkinγια την πτήση τους την Τρίτη 6 Νοεμβρίου. Σας ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που προκαλείται από αυτήν την αναβάθμιση, η οποία θα βελτιώσει περαιτέρω την Ryanair.com, τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Ευρώπης. “

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα