Σε ελληνικά χέρια η Μαρίνα Φλοίσβου

Σε ελληνικά χέρια η Μαρίνα Φλοίσβου
Μαρίνα Φλοίσβου

H Lamda Development εξαγόρασε από τους Τούρκους της Dogus το υπόλοιπο 50% που είχαν σε κοινή εταιρεία στην Μαρίνα Φλοίσβου και πλέον ελέγχει το 100%

“Τρίπλα” της τελευταίας στιγμής και η Μαρίνα Φλοίσβου, εξαιρέθηκε από τις μετοχικές αλλαγές που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην τουρκικών συμφερόντων D-Marinas του ομίλου Dogus. Με ανακοίνωση της στο Χρηματιστήριο το πρωί της Δευτέρας η Lamda Debelopment ενημέρωσε ότι απέκτησε το σύνολο των μετοχών της εταιρείας που αξιοποιεί την Μαρίνα Φλοίσβου. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

H LAMDA DEVELOPMENT S.A. ανακοινώνει ότι την 23.01.2020 συμφώνησε να αποκτήσει από την εταιρεία D-Marinas B.V. του Ομίλου DOGUS, το υπόλοιπο 50% των μετοχών της εταιρίας LAMDA DOGUS INVESTMENTS S.A., η οποία, σήμερα, κατέχει ποσοστό 83,39% των μετοχών της LAMDA Flisvos Holding Α.Ε., μετόχου κατά 77,23% της εταιρίας LAMDA Flisvos Marina Α.Ε. που διαχειρίζεται τη Mαρίνα Φλοίσβου.

Στα 12,4 εκατ. ευρώ η εξαγορά

Το αντίτιμο για την αγορά των εν λόγω μετοχών ανέρχεται σε Ευρώ 12.393.000. Η μεταβίβαση των μετοχών αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2020, δεδομένου ότι δεν εκκρεμούν κανονιστικές ή άλλες διοικητικές εγκρίσεις.

Με την ολοκλήρωση της μεταβίβασης, η LAMDA DEVELOPMENT S.A. καθίσταται ο μοναδικός μέτοχος της LAMDA DOGUS INVESTMENTS S.A., ελέγχοντας έτσι πλήρως την εταιρία LAMDA Flisvos Marina Α.Ε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα