Σε ποιες περιοχές αναζητά εποχικούς εργαζόμενους η Coca Cola Τρία Έψιλον

Σε ποιες περιοχές αναζητά εποχικούς εργαζόμενους η Coca Cola Τρία Έψιλον

Σε 18 περιοχές της ηπειρωτικής αλλά και τις νησιωτικής Ελλάδας θα προχωρήσει σε προσλήψεις εποχικού προσωπικού η Coca Cola Τρία Έψιλον

Με 60 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης, σε 18 περιοχές της Ελλάδας, μεγαλώνει και φέτος η ομάδα πωλήσεων της  Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της αναζητά ανθρώπους αποφασισμένους που επιθυμούν μια καριέρα στις πωλήσεις με χαρτοφυλάκιο τα πιο iconic brandsπου χαρίζουν καθημερινά χαρά σε εκατομμύρια καταναλωτές. Αφοσίωση, επαγγελματισμός, αυτοπεποίθηση και όρεξη για μάθηση είναι μερικά από τα βασικά συστατικά επιτυχίας.

ADVERTISING

Μέσα από την εξάμηνη απασχόλησή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων του κλάδου, με περισσότερα από 500 άτομα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για την εταιρεία είναι σημαντικό να δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στους ανθρώπους της καθώς αποτελούν τη δύναμη που την οδηγεί στην επιτυχία. Έτσι, το 2017, και με βάση την απόδοσή τους, πάνω από το 34% των εποχικών εργαζομένων παρέμειναν σε οργανικές θέσεις  της εταιρείας, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Coca Cola Τρία Έψιλον. τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων και να συνεργαστούν με καταξιωμένα στελέχη πωλήσεων της αγοράς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου  εδώ .

Οι  60 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης που προσφέρει φέτος η Coca-Cola Τρία Έψιλον, αφορούν τις παρακάτω 18 περιοχές στην ηπειρωτική χώρα αλλά και στα νησιά: Αργολίδα, Ζάκυνθος, Ηλεία, Θάσος, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κρήτη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Λασίθι, Χανιά), Κυκλάδες, Κως, Λέσβος, Μεσσηνία, Πρέβεζα, Ρόδος, Σάμος , Σκιάθος, Σκόπελος, Χαλκιδική και Χίος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Coca-Cola
SHARE:

24Media Network