Σκλαβενίτης: Καταθέτει πρόταση για την Μαρινόπουλος

Σκλαβενίτης: Καταθέτει πρόταση για την Μαρινόπουλος

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει έγγραφη πρόταση του Σκλαβανίτη για την Μαρινόπουλος. Τι απαντούν στο news247 οι εκπρόσωποι της τελευταίας

Ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης το δικηγορικό γραφείο της Ν. Αγαπηνός έρχεται να επαναφέρει τον Όμιλο Σκλαβενίτη στο προσκήνιο σε ότι αφορά την συνεργασία του με την Μαρινόπουλος αυτή την φορά όμως μέσω εξαγοράς. Μάλιστα η δικηγορική εταιρεία αναφέρει ότι σχετική επιστολή που υπάρχει θα κατατεθεί κατά την ακροαματική διαδικασία το πρωί της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρει: Σύμφωνα με πληροφορίες της δικηγορικής μας εταιρίας, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον της Σκλαβενίτης για την εξαγορά της Μαρινόπουλος μέσω επιστολής που θα προσκομιστεί αύριο στο Δικαστήριο.

Την πληροφορία αυτή το news247 προσπάθησε να επιβεβαιώσει από την πλευρά της Σκλαβενίτης επικοινωνώντας με το Γραφείο Τύπου της εταιρείας. Η εκπρόσωπος της Σκλαβενίτης ανέφερε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει την συγκεκριμένη πληροφορία. Όπως και να έχει εάν η πληροφορία αυτή έχει βάση θα το ξέρουμε αύριο το πρωί.

Το δελτίο Τύπου της Αγαπηνός αναφέρει στην συνέχεια: Για να έχει όμως αντικείμενο αυτό το ενδιαφέρον της Σκλαβενίτης θα πρέπει να υπάρχουν τα σημεία πώλησης- supermarket της Μαρινόπουλος τα οποία αποτελούν και το κύριο αντικείμενο ενδιαφέροντος.

Εδώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι η εφαρμογή των διατάξεων περί αναστολής καταδιωκτικών μέτρων και διαδικασίας εκτελέσεως στα πλαίσια του άρθρου 99 του Νόμου 3588/07 εξαιρεί ρητώς τις μισθώσεις.

Επισημαίνουμε ότι με δεδομένο ότι η Μαρινόπουλος ΑΕ οφείλει μισθώματα πολλών μηνών μπορεί να συνεχιστείη διαδικασία εκτελέσεως ΠΑΡΑ ΤΗ ΛΗΨΗ των μέτρων! Επιπροσθέτως, επιμένουμε ότι για την προστασία των πιστωτών δεν πρέπει να αρθούν οι κατασχέσεις των λογαριασμών μέχρι τη συζήτηση της αιτήσεως εξυγίανσης.

Τέλος, η συζήτηση της αιτήσεως είναι αδιανόητο να λάβει χώρα σε τόσο μακρινή δικάσιμο.   Απαιτείται και επιβάλλεται η παρέμβαση του Προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών προκειμένου η δικάσιμος να ορισθεί το αργότερο στις αρχές του Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Παρασκευή στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα συζητηθεί η προσωρινή διαταγή που αιτήθηκε η Μαρινόπουλος στο πλαίσιο διαδικασίας εξυγίανσης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτά είναι τα 33 Carrefour που θα γίνουν Σκλαβενίτης
Μαρινόπουλος – Σκλαβενίτης: 5+1 ερωτήματα για την συνεργασία
Μαρινόπουλος: Πώς είναι να είσαι σε μία δουλειά που δεν έχει δουλειά
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μαρινόπουλος
SHARE:

24Media Network