Σκλαβενίτης: Προχώρησε στην εξαγορά της Βερόπουλος

Σκλαβενίτης: Προχώρησε στην εξαγορά της Βερόπουλος

Ο όμιλος Σκλαβενίτη γίνεται η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ με την εξαγορά του συνόλου των καταστημάτων της Βερόπουλος στην Ελλάδας

Ο Όμιλος Σκλαβενίτη προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με τον Όμιλο Βερόπουλου για την απόκτηση των δραστηριοτήτων του τελευταίου στην Ελλάδα.

Η απόκτηση αυτή θα υλοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του εταιρικού μετασχηματισμού του Ομίλου Βερόπουλου και τον διαχωρισμό των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, προσπάθεια η οποία ήδη έχει ξεκινήσει εντατικά και η οποία επιδιώκει, με την βοήθεια του Ομίλου Σκλαβενίτη, την ορθολογική αναδιάρθρωση των οικονομικών στοιχείων της επιχείρησης Βερόπουλου στην Ελλάδα.

Εκτιμάται ότι η ολοκλήρωση της υπογραφείσης συμφωνίας και η πλήρωση των σχετικών προϋποθέσεων θα καταστεί δυνατή εντός του έτους.

Μετά την παραπάνω συμφωνία των δύο εταιρειών δημιουργείται ένας μεγάλος Ελληνικός Όμιλος στην αγορά λιανικής και cash & carry που θα λειτουργεί συνολικά 342 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η συμφωνία αυτή εμπίπτει στις διατάξεις περί εγκρίσεώς της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, εντός δε των επομένων ημερών θα υποβληθεί η σχετικώς προβλεπόμενη γνωστοποίηση. 

Διαβάστε ακόμα: Σκλαβενίτης: Η αυτοκρατορία των "δεν"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκλαβενίτης: Κοντά σε μεγάλο deal με την Βερόπουλος

Αφεντικά για φίλημα: Εργοδότες που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα

Σκλαβενίτης: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Makro Cash & Carry

Σκλαβενίτης: Εξαγόρασε το 60% της Χαλκιαδάκης

Σκλαβενίτης: Η αυτοκρατορία των "δεν"

Σκλαβενίτης: Εξαγόρασε τα Makro Cash & Carry

SHARE:

24Media Network