Στέλιος Χατζηιωάννου: Γιατί καθυστερεί να φέρει τα Easyfoodstore στην Ελλάδα

Στέλιος Χατζηιωάννου: Γιατί καθυστερεί να φέρει τα Easyfoodstore στην Ελλάδα

Ποιο είναι το πρόβλημα για την δημιουργία του πρώτου καταστήματος. Τι ανάφερε στο News24/7 στο περιθώριο του φετινού " Βραβείου Στέλιος Χατζηιωάννου"

Αν και η αναγνωρίζει την ανάγκη και την δυνατότητα ανάπτυξης του Easyfoodstore, του σούπερ μάρκετ που παρέχει τα απολύτως απαραίτητα σε τιμές κόστους, ο Στέλιος Χατζηιωάννου παραδέχθηκε ότι υπάρχει ένας παράγοντας τον οποίο δεν είχε υπολογίσει ο οποίος κάνει δύσκολη την έλευση τους στην Ελλάδα.

“Σε αντίθεση με το Λονδίνο, το ιδανικό σημείο για την δημιουργία ενός EasyFood στην Αθήνα θα ήταν στο κέντρο. Κάθε φορά που έρχομαι και ψάχνω για ακίνητο οι τιμές όλο και ανεβαίνουν κάνοντας δύσκολο το εγχείρημα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά μάλλον έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες στους ιδιοκτήτες των ακινήτων ότι μπορούν να πετύχουν μία καλύτερη τιμή για τα ακίνητα τους”.

Στα φετινά βραβεία Στέλιος Χατζηιωάννου – Επιχειρηματικό Ξεκίνημα 2018 προσφέρθηκε σε 8 εταιρείες το συνολικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Ferryhopper.com: Οι μεγάλοι νικητές

Ανάμεσα σε 64 Εταιρείες που έθεσαν υποψηφιότητα στη φετινή διοργάνωση, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε η εταιρεία FERRYHOPPER.COM των Βασίλη Λαχανά, Παναγιώτη Σαράφη και Χρήστου Σπαθαράκη, που έλαβε το μεγάλο έπαθλο των 30.000 ευρώ. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πλατφόρμα αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που -μέσα από διαφορετικές λειτουργίες- μετατρέπει τη διαδικασία online κράτησης ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σε μια απλή και ευχάριστη εμπειρία.


Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα FERRYHOPPER.COM προσφέρει τη δυνατότητα για αναζήτηση διαδρομών και κράτηση εισιτηρίων για νησιά που δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους, παρέχοντας πολύ περισσότερες λύσεις και συνδυασμένα αποτελέσματα, σε ένα απλό και λειτουργικό για τον χρήστη περιβάλλον.

Απαντώντας σε ερώτηση του NEWS24/7 για πιθανές επενδύσεις – ευκαιρίες που βλέπει στην Ελλάδα ο Στέλιος Χατζηιωάννου ανέφερε ότι η Ferryhopper.com αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση και ότι έχουν ξεκινήσει μία συζήτηση με τους νεαρούς επιχειρηματίες ώστε να εξετάσουν πως μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα η ιδέα τους.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης ανακηρύχθηκαν νικήτριες επτά ακόμα Εταιρείες, λαμβάνοντας το ποσό των 10.000 ευρώ έκαστη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε: «Για 11η χρονιά φέτος, οι νέοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα αποδεικνύουν ότι συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη της χώρας, επενδύοντας στην καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την ουσιαστική προσπάθεια. Διαπιστώνοντας, για ακόμη μια φορά, το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών, χαίρομαι πολύ που ο θεσμός που δημιουργήσαμε πριν από μια και πλέον δεκαετία εξακολουθεί να στηρίζει εταιρείες με υγιές επιχειρηματικό σχέδιο, σαφείς στόχους και διάθεση για δημιουργία και ρίσκο. Ευχαριστώ θερμά όσους συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση και εύχομαι από καρδιάς συγχαρητήρια στους 8 νικητές για το 2018».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα