Στεργιούλης: Να δούμε την επέκταση των επιχειρήσεων στη Βόρεια Μακεδονία ως συνανάπτυξη

Στεργιούλης: Να δούμε την επέκταση των επιχειρήσεων στη Βόρεια Μακεδονία ως συνανάπτυξη
Ο πρόεδρος της Enterprise Greece Γρηγόρης Στεργιούλης Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Enterprise Greece δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο κατά την επίσκεψη Τσίπρα στα Σκόπια να εξαγγελθεί η αποφυγή διπλής φορολόγησης, με την οποία -όπως είπε- οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν "πεδίο δόξης λαμπρό".

Η επιχειρηματική αποστολή με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία θα αριθμεί τα 145 άτομα είπε στον News 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος της Enterprise Greece Γρηγόρης Στεργιούλης και πρόσθεσε ότι είναι οι σημαντικότεροι επιχειρηματίες από όλους τους τομείς.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εξαγγελθεί η αποφυγή διπλής φορολόγησης, με την οποία -όπως είπε- οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν «πεδίο δόξης λαμπρό».

“Η διπλή φορολόγηση σημαίνει ότι οι μισθοί εκείνων που εργάζονται στην γειτονική χώρα θα φορολογούνται σε μια από τις δύο χώρες” συμπλήρωσε και εκτίμησε πως έχοντας αυτό το πλεονέκτημα οι επιχειρήσεις θα έχουν μια ρευστότητα που θα επιτρέψει να γίνονται τα έργα πιο εύκολα και με κέρδος.

“Πρέπει να δούμε την επέκταση των επιχειρήσεων ως συνανάπτυξη, επεκτεινόμαστε σε μια χώρα με στόχο να αναπτυχθούν και οι δικές τους και οι δικές μας επιχειρήσεις, τόνισε ο κ. Στεργιούλης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα