Στο ΣτΕ ο ΟΠΑΠ για την φορολόγηση στα τυχερά παιχνίδια του

ΑΘΗΝΑ-Αποσφραγίζονται οι προσφορές για τον ΟΠΑΠ.
Σήμερα αναμένεται να αποσφραγιστούν οι δεσμευτικές προσφορές που κατέθεσαν οι δύο διεκδικητές του 33% των μετοχών και του managment του ΟΠΑΠ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Αποσφραγίζονται οι προσφορές για τον ΟΠΑΠ. Σήμερα αναμένεται να αποσφραγιστούν οι δεσμευτικές προσφορές που κατέθεσαν οι δύο διεκδικητές του 33% των μετοχών και του managment του ΟΠΑΠ.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Αίτηση ακυρώσεως και αναστολής της επιβολής του ειδικού τέλους στα παιχνίδια του υπέβαλε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο ΟΠΑΠ. Ποιο είναι το ύψος του χαρατσιού

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο ΟΠΑΠ, ζητώντας την ακύρωση και αναστολή του ειδικού τέλους, που επεβλήθη στα παιχνίδια του από την 1η Ιανουαρίου.

Με την κίνησή του αυτή, η εταιρεία επιχειρεί να μπλοκάρει την επιβολή τέλους στα παιχνίδια του η οποία, σύμφωνα με τον Οργανισμό αλλά και τους πράκτορες του, θα αποτελέσει πλήγμα σε πολλαπλά επίπεδα αλλά και δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα φορολογικά έσοδα.

Υπενθυμίζεται, ότι από την 1η Ιανουαρίου, ειδικό τέλος 5 λεπτών (0,05 ευρώ) ανά στήλη επεβλήθη στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Η σχετική Εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

SHARE:

24Media Network