Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Interamerican και Attica Bank

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Interamerican και Attica Bank
Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Interamerican και Attica Bank EUROKINISSI

Η Interamerican και η Attica Bank ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με σκοπό την ανάπτυξη των τραπεζοασφαλιστικών εργασιών της τράπεζας.

Tην υπογραφή σύμβασης εμπορικής συνεργασίας ανακοίνωσαν σήμερα η Interamerican και η Attica Bank.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η σύμβαση, ως αποτέλεσμα των αμοιβαίων συνεργειών που ξεκίνησαν από πρόταση ενδιαφέροντος της Τράπεζας με σκοπό την ανάπτυξη των τραπεζοασφαλιστικών εργασιών της, υπεγράφη από τον Γιάννη Καντώρο, διευθύνοντα σύμβουλο της Interamerican, τον Θεόδωρο Πανταλάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της Attica Bank και τον Αντώνη Βαρθολομαίο, αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της Attica Bank και πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της θυγατρικής της πρακτορειακής εταιρίας.

Για τη συνεργασία των δύο Ομίλων, προβλέπεται διάρκεια δέκα ετών σε θέματα ασφαλιστικά, εμπορικά, λειτουργικά και οικονομικά. Με στόχο την παροχή αποκλειστικά στους πελάτες της Τράπεζας ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών των τριών εταιρειών του Ομίλου Interamerican -Ζωής, Ζημιών και Βοήθειας- και την επίτευξη επιχειρηματικού οφέλους για τα δύο μέρη, η διανομή θα γίνεται μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας και της εταιρείας ασφαλιστικών πρακτορεύσεων του Ομίλου Attica Bank.

Εκ μέρους της Attica Bank, αναφερόμενος στη συνεργασία, ο κ. Θεόδωρος Πανταλάκης, δήλωσε: «Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του Ομίλου της Attica Bank και με σκοπό την παροχή στους πελάτες μας υψηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσιών, προχωρήσαμε στη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με τις εταιρείες του Ομίλου Interamerican στον τραπεζοασφαλιστικό τομέα. Πρόκειται για αμοιβαία επωφελή συνεργασία των δύο επιχειρηματικών Ομίλων με δεδομένη την αξιοπιστία και το κύρος τους».

Αντιστοίχως, ο επικεφαλής του ασφαλιστικού Ομίλου Γιάννης Καντώρος, επεσήμανε: «Σε μια περίοδο σημαντικών μεταβολών στην οικονομία και την κοινωνία, αναζητούμε συνεργασίες που θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξία στα ασφαλιστικά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Με την τραπεζική διανομή, αποκτάμε μια δυνατότητα προσέγγισης ενός κοινού με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ανάγκες, που μπορούμε να ικανοποιήσουμε απόλυτα. Πρόκειται για συνεργασία δύο Οργανισμών που έχουν αποστολή να υποστηρίζουν την ευημερία των πελατών και αυτό είναι μια καλή αφετηρία για θετικές προσδοκίες».

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τράπεζες
SHARE:

24Media Network