Συνεργασία Public με ΟΠΑΠ. Τι αφορά

Συνεργασία Public με ΟΠΑΠ. Τι αφορά

Ποιος είναι ο τομέας που θα συνεργαστούν η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρονικού εξοπλισμού Public με τον στοιχηματικό κολοσσό, ΟΠΑΠ

Μπορεί δύο εταιρείες, όπως τα Public και ο ΟΠΑΠ που φαινομενικά δεν έχουν και πολλά κοινά στοιχεία να βρουν κοινό πεδίο δραστηριότητας; Ναι εάν αφορά στην προμήθεια υλικού. Συγκεκριμένα το Public Business, η ομάδα εταιρικών πελατών του Public, προχώρησε σε συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, αναλαμβάνοντας την παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού και υπηρεσιών για όλο το δίκτυο των καταστημάτων του.

Η συμφωνία της ομάδας B2B του Public -Public Business- με μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής της χώρας περιλαμβάνει την κάλυψη αναγκών του δικτύου του ΟΠΑΠ σε περισσότερα από 4.000 σημεία πανελλαδικά, προσφέροντας συγχρόνως ανταγωνιστικές τιμές και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

«Αντιλαμβανόμαστε την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς για ποιοτικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό και γραφική ύλη καθώς και συνοδευτικών υπηρεσιών και για αυτό έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε για τους εταιρικούς πελάτες μας ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές μέσα από κεντρικές συμφωνίες και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Ήδη η ομάδα Public Business εξυπηρετεί 133.000 ΑΦΜ μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων και εξελίσσει συνεχώς τις υποδομές και τα εργαλεία της με στόχο να παρέχει την πιο σύγχρονη εμπειρία και εξυπηρέτηση, τόσο ηλεκτρονικά όσο και μέσω των φυσικών καταστημάτων Public», είπε σχετικά ο B2B Director του Public, Κώστας Tσακάλης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Public, οπαπ
SHARE:

24Media Network