ΟΠΑΠ

Παίκτες της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Ο ΟΠΑΠ αναστέλλει τον στοιχηματισμό σε όλες τις ρωσικές αθλητικές διοργανώσεις

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό πως δεν θα προσφέρει προς στοιχηματισμό οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός συνδέεται με ρωσικές διοργανώσεις, εξέδωσε ο ΟΠΑΠ.

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Νέα Δημοκρατία: "Τσίπρας και Δραγασάκης να απαντήσουν για τις καταγγελίες Βαρουφάκη"

Η κυβέρνηση ζητά απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις καταγγελίες του Γιάνη Βαρουφάκη κατά Γιάννη Δραγασάκη ότι "λειτούργησε υπέρ συμφερόντων εταιρείας και όχι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος".

Στιγμιότυπο από την Ερμού

Παρατείνεται το lockdown: Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Από την 1η Φεβρουαρίου ανοίγουν τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Όλα τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Νίκο Χαρδαλιά και ποια υφιστάμενα θα παρατείνουν την ισχύ τους για μία επιπλέον εβδομάδα.

Αντιδράσεις της Ε.Ε.Δ.Π.Ε. και των Πρακτόρων ΟΠΑΠ για τη φορολόγηση κερδών από τυχερά παιχνίδια

Αντιδράσεις της Ε.Ε.Δ.Π.Ε. και των Πρακτόρων ΟΠΑΠ για τη φορολόγηση κερδών από τυχερά παιχνίδια

Με επιστολή της στον πρωθυπουργό η Ένωση Εταιρειών Διαδικτυακών Παιγνίων Ελλάδας και των Πρακτόρων ΟΠΑΠ στο οικονομικό επιτελείο εκφράζονται οι προβληματισμοί του κλάδου για την αιφνιδιαστική αλλαγή στην νομοθεσία.

ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η επένδυση στην Stoiximan

Μετά από την ολοκλήρωση της προαναφερθείσας συναλλαγής, η ΟΠΑΠ συμμετέχει συνδυαστικά με ποσοστό 69% στην SMGC, ενώ διατηρεί ποσοστό συμμετοχής 36,75% στην επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου Stoiximan εκτός Ελλάδος και Κύπρου.

ΟΠΑΠ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τον 4ο κύκλο του «ΟΠΑΠ Forward»

Το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward» υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό στήριξης της επιχειρηματικότητας Endeavor Greece και απευθύνεται σε αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΟΠΑΠ: Το σχόλιο για την απόφαση του ΣτΕ για το διαδικτυακό στοίχημα

ΟΠΑΠ: Το σχόλιο για την απόφαση του ΣτΕ για το διαδικτυακό στοίχημα

Η ΟΠΑΠ βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, μεταξύ των οποίων είναι η ΕΕΕΠ, προκειμένου να αναληφθούν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες, μετά από την σχετική απόφαση του ΣτΕ.

Συνελήφθησαν ληστές που χτυπούσαν περίπτερα και πρακτορεία ΟΠΑΠ

Συνελήφθησαν ληστές που χτυπούσαν περίπτερα και πρακτορεία ΟΠΑΠ

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, φρόντιζαν να αποκρύπτουν τα χαρακτηριστικά τους φορώντας κουκούλες και μαντήλια, ενώ επιπλέον απειλούσαν τους υπαλλήλους με μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.