Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus στην Ελλάδα από την WIND

Τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus στην Ελλάδα από την WIND

Αν περιμένετε πώς και πως την έλευση των  iPhone 6s και iPhone 6s Plus στην Ελλάδα, η αναμονή τελειώνει. Διαβάστε πότε και πώς μπορείτε να τα προπαραγγείλλετε

H WIND προσφέρει τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, τα πιο προηγμένα iPhone, από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν τα  iPhone 6s και iPhone 6s Plus από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015  στο site της WIND.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αpple ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι έχει ήδη πουλήσει περισσότερα από 13 εκ. νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, μέσα σε μόλις τρεις μέρες, μετά την επίσημη έναρξη διάθεσης του προϊόντος.

Σε ότι αφορά την τιμή κυκλοφορίας, με βάση την πολιτική που ακολουθήθηκε στις αγορές της ευρωζώνης που έχει ήδη κυκλοφορήσει, εκτιμάται ότι στην ελληνική αγορά το iPhone 6S θα τιμάται ελαφρώς κάτω από τα 800 ευρώ και για το iPhone 6s Plus από 900 ευρώ.

Η βασική διαφοροποίηση με ότι έχει κυκλοφορήσει έως σήμερα είναι ότι τα νέα μοντέλα δίνουν μια νέα διάσταση στο Multi-touch περιβάλλον με την εισαγωγή του 3D Touch, μια καινοτομία που ανιχνεύει τη δύναμη με την οποία πιέζεις την οθόνη ώστε να έχεις απίστευτη αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο. Διαθέτουν υπέροχη οθόνη Retina και μεταλλικά φινιρίσματα από ανθεκτικό αλουμίνιο που πλέον περιλαμβάνει και καινούργια απόχρωση, ροζ - χρυσαφί.

Τα καινούργια iPhone, έρχονται με το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 9, το οποίο είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα iPhone επισκεφθείτε την σελίδα www.apple.com/iphone.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

iPhone 6s: Πότε έρχεται στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει

SHARE:

24Media Network