Θες να κάνεις τη super fintech ιδέα σου να φθάσει ψηλά; Δήλωσε συμμετοχή στο Be finnovative

Θες να κάνεις τη super fintech ιδέα σου να φθάσει ψηλά; Δήλωσε συμμετοχή στο Be finnovative

Έλα στο ειδικά σχεδιασμένο 6μηνιαίο πρόγραμμα επιτάχυνσης ομάδων και επιχειρήσεων στον αναπτυσσόμενο κλάδο του #fintech με mentoring, coaching, τεχνική υποστήριξη και resources.

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy και με την υποστήριξη εταιριών τεχνολογίας και φορέων του οικοσυστήματος, διοργανώνουν το πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης be finnovative innovation lab. Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το δεύτερο κύκλο του προγράμματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

O δεύτερος κύκλος του εξάμηνου προγράμματος be finnovative ξεκινάει μετά την ολοκλήρωση του μαραθωνίου NBG i-bank #fintech2 crowdhackathon που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 20-22 Οκτωβρίου 2017.

Χρονοδιάγραμμα και βήματα

Η υποβολή προτάσεων από ενδιαφερόμενους και ομάδες ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου 2017 και λήγει στις 20 Νοεμβρίου 2017 στις 15:00.

Οι ομάδες που θα επιλεγούν μετά την υποβολή προτάσεων, θα παρουσιάσουν την ιδέα τους στο selection day την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 μπροστά σε κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας και των συνεργαζόμενων φορέων.

Η έναρξη του προγράμματος be finnovative 2 θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του be finnovative innovation lab.

Επικοινωνία - Ενημέρωση

Site ενημέρωσης

Φόρμα συμμετοχής – υποβολής αίτησης συμμετοχής

Διαδικασία και Κριτήρια αξιολόγησης επιλογής των τελικών ομάδων που θα παρουσιάσουν στο selection day 1/12/2017

Σελίδα στο Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Email [email protected]

Θες να κάνεις τη super fintech ιδέα σου να φθάσει ψηλά; Δήλωσε συμμετοχή στο Be finnovative

 

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

φοιτητές, επαγγελματίες και σε όποιον θέλει να αναπτύξει την ιδέα του ή την μεθοδολογία του σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, με την προοπτική αφού επιτύχει στην Ελληνική αγορά, να αποκτήσει εξωστρεφή προσανατολισμό.

ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ:

ανάπτυξη ιδεών από τις συμμετέχουσες ομάδες σχετικών με το ευρύτερο θεματικό πεδίο των χρηματοοικονομικών συναλλαγών (fintech) όπως, αυτοματοποιημένα customer care συστήματα (bots), mobile payments, blockchain, ΑΙ, συστήματα e-commerce, ticketing, marketplaces, e-invoicing, loyalty platforms, crowdfunding, banking APIs, trading platforms, big data analysis κλπ Ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τις επιχειρηματικές μονάδες της Εθνικής Τράπεζας παρουσιάζουν ιδέες που αφορούν micro-investments, roboadvisors και P2P/P2B payments.

ΠΡΟΣΦEΡΕΙ:

Επιχειρηματική και τεχνολογική συμβουλευτική, bootcamps για την ανάπτυξη ειδικών δεξιοτήτων (skills), βελτίωση των ιδεών με μεθοδολογίες lean development, ανάπτυξη MVP και prototypes.

Συνεργασία με μέντορες και επιχειρήσεις και συνέργειες με επιταχυντές από το εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα αξιοποιηθεί το αναβαθμισμένο Οpen Βank API της Εθνικής Τράπεζας για τη δημιουργία νέων εφαρμογών.

Παροχή πρόσθετων πόρων, όπως υπηρεσίες cloud, χρηματικά βραβεία (10.000 Ευρώ θα μοιραστούν στις 2 πρώτες ομάδες) και κυρίως δυνατότητες σύναψης εμπορικών συμφωνιών με την Τράπεζα και με συνεργαζόμενους φορείς.

SHARE:

24Media Network