Ολική επανεκκίνηση της επιχείρησής σου: Το business bootcamp που θα σε βοηθήσει να κάνεις restart

Ολική επανεκκίνηση της επιχείρησής σου: Το business bootcamp που θα σε βοηθήσει να κάνεις restart

Όλα ξεκινούν από μια ιδέα. Ένα όραμα για να χτίσεις κάτι δικό σου, μια δική σου επιχείρηση. Όμως, πολλές φορές ακόμα και αν κάνουμε το μεγάλο βήμα και ξεκινήσουμε αυτό που πάντα ονειρευόμασταν, διάφορες σκέψεις και φοβίες, αλλά και απουσία γνώσεων για τη διαχείριση κρίσεων και καταστάσεων, μας εμποδίζουν να κάνουμε την ιδέα μας να πετύχει, να γίνει κερδοφόρα και να ξεχωρίσει.

Γιατί δεν αρκεί πάντα μια καλή ιδέα για να πετύχεις. Πρέπει να μάθεις πώς να την ξεκινήσεις, αλλά και πώς θα την κρατήσεις στη ζωή. Χρειάζεται να ξέρεις πώς να προωθείς την υπηρεσία ή το προϊόν σου στην αγορά, πώς να κερδίσεις πελάτες, πώς να αποφύγεις λάθη ή να μάθεις από αυτά, πώς να διαχειρίζεσαι προκλήσεις και απογοητεύσεις, αλλά πώς να αναγνωρίζεις εκ των προτέρων ποιο πρέπει να είναι το επόμενο σου βήμα. Χρειάζεται να μάθεις να ελίσσεσαι και να εξελίσσεσαι.

Σε αυτό το πλαίσιο και με σκοπό να βοηθήσει έμπειρους, νέους, αλλά και εν δυνάμει επιχειρηματίες, η δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, μια από τους πρωτοπόρους του life, business και executive coaching στην Ελλάδα και με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο coaching, δημιούργησε ένα online business bootcamp διάρκειας 8 εβδομάδων (5 Οκτωβρίου-23 Νοεμβρίου). Σε σύντομο χρονικό διάστημα προσφέρει απαραίτητη καθοδήγηση και εκτενή εκπαίδευση και συμβάλλει στη βελτίωση του τρόπου σκέψης και στην ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων σε επιχειρηματίες που είτε ξεκινάνε τώρα από το μηδέν, είτε έχουν ήδη επιχείρηση και θέλουν να την εξελίξουν και να την επανεκκινήσουν.

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, Κλείσε τη θέση σου για το online business bootcamp της εδώ

Το bootcamp που περιλαμβάνει 40 βίντεο εκπαίδευσης,
συνοδευόμενα με αντίστοιχα φύλλα εργασίας, ώστε ο κάθε επιχειρηματίας να μπορέσει να εφαρμόσει σε πραγματικά σενάρια, όσα άκουσε και έμαθε στα σεμινάρια,
8 ώρες ζωντανά Mentoring Calls μέσω zoom με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου,
εργαλεία παρακολούθησης της προόδου του,
βιβλιοθήκη πόρων όπως εταιρείες, εφαρμογές, συνεργάτες, εργαλεία κλπ,
αλλά και συμβουλές από ομιλητές, ειδήμονες στον κλάδο τους.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα ο κάθε επιχειρηματίας θα φύγει έχοντας κατανοήσει πού ακριβώς βρίσκεται και γιατί, πού θέλει να φτάσει, αλλά και πώς θα τα καταφέρει.

Συγκεκριμένα, κάθε εβδομάδα έχει αφιερωθεί και σε ένα διαφορετικό σκοπό, ώστε σιγά-σιγά να λάβει όλα τα εργαλεία που χρειάζεται για να στήσει την επιχείρηση που πάντα ήθελε.

Εβδομάδα 1η: Η εναρκτήρια εβδομάδα είναι αφιερωμένη στην αλλαγή της νοοτροπίας του επιχειρηματία, ώστε να περάσει από τη νοοτροπία της στασιμότητας στη νοοτροπία ανάπτυξης. Παράλληλη, καλλιεργείται η επιχειρηματική του επίγνωση, με σκοπό να ξεκαθαρίσει το πού βρίσκεται και τι θέλει να πετύχει.

Εβδομάδα 2η: Αυτή είναι η εβδομάδα που θα βοηθήσει τον επιχειρηματία να “κοιτάει μπροστά στον χρόνο. Είναι αφιερωμένη λοιπόν, στον σχεδιασμό του επόμενου βήματος του. Πρέπει να βρει ποιο προϊόν ή υπηρεσία θέλει να λανσάρει μέσα στις επόμενες 8 εβδομάδες και να σχεδιάσει τη στρατηγική του για να το πετύχει.

Εβδομάδα 3η:

Στόχος της τρίτης εβδομάδας είναι η οργάνωση των οικονομικών. Παρέχουν τα “εργαλεία” και τα skills, ώστε να μπουν όλα σε “τάξη”, να τεθούν οι οικονομικοί στόχοι και εν τέλει να έρθει το κέρδος που επιθυμεί κάθε επιχειρηματίας.

Εβδομάδα 4η:

Αυτή την εβδομάδα ο επιχειρηματίας θα ασχοληθεί με το σωστό branding της επιχείρησής του, ώστε να δημιουργήσει κάτι που αντανακλά τις αξίες του, αλλά και με το κατάλληλο marketing, ώστε να προσελκύσει τους πελάτες του.

Εβδομάδα 5η:

Έχοντας κλείσει έναν μήνα σεμιναρίων & συζητήσεων, ο επιχειρηματίας είναι έτοιμος να ασχοληθεί με το κομμάτι της Επικοινωνίας, η οποία θα τον βοηθήσει να χτίσει ένα δίκτυο δυνητικών πελατών, να τους αποσπάσει την προσοχή και να τους πείσει να αφιερώσουν χρόνο στο δικό του προϊόν και εν τέλει να τους μετατρέψει σε πελάτες. Παράλληλα, θα δοθούν απαντήσεις όσον αφορά την αύξηση της “κίνησης” στην επιχείρησή του.

Εβδομάδα 6η:

Σε αυτό το στάδιο μαθαίνει πώς να πουλάει σωστά “τον εαυτό” του και το προϊόν/υπηρεσία του. Θα δοθούν τεχνικές ώστε και να μπορεί να κερδίσει τους πελάτες του, αλλά και να τους μετατρέψει σε πιστούς, επαναλαμβανόμενους fans.

Εβδομάδα 7η:

Αυτή η εβδομάδα αφορά τις προωθητικές ενέργειες που θα βοηθήσουν να επεκταθεί η φήμη του, να ακουστεί σε διαφορετικά κοινά και να τραβήξει την προσοχή των ΜΜΕ και του κόσμου.

Εβδομάδα 8η:

Την τελευταία εβδομάδα ο επιχειρηματίας θα μάθει να χτίσει αυτοηγεσία και ψυχική ανθεκτικότητα, με σκοπό παρά τα σκαμπανεβάσματα να παραμένει στο στόχο του και συνεπής στις δεσμεύσεις του, αλλά και να μπορεί να διαχειρίζεται τις προκλήσεις και τις απογοητεύσεις.

Κλείσε τη θέση σου για το online business bootcamp της δρ. Νάνσυς Μαλλέρου εδώ

Δεν είναι όμως, το πρώτο business bootcamp που διοργανώνει η δρ. Νάνσυ Μαλλέρου.

Επιχειρηματίες που παρακολούθησαν το αντίστοιχο πρόγραμμα στο παρελθόν είπαν:

Πέτρος Κουρουπάκης, ιδρυτής Dance & Wellness Studio

“Εμπιστεύτηκα τη Νάνσυ την περίοδο όπου έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα μου. Χωρίς να μου επιβάλλει την άποψη της με βοήθησε να ξεκαθαρίσω μέσα μου τους στόχους μου και τις αξίες μου. Εμπιστεύτηκα τη γνώση της στη στρατηγική, στην τιμολογιακή πολιτική και το marketing και κατάφερα να απογειώσω τη δουλειά μου και να δημιουργήσω ένα σημαντικό πελατολόγιο.”

Ιφιγένεια Μπάμπουρη, ιδρύτρια MY FITNESS LIFE

“Όταν ξεκίνησα το πρόγραμμα δούλευα 15 ώρες την ημέρα και δε μου έμενε τίποτα! Αυτό είχε αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη μου σε μένα και στην κινητοποίησή μου. Προσέφερα τις υπηρεσίες μου σε εξευτελιστική τιμή και εστιάζοντας στο να ικανοποιήσω τον κάθε ένα. Μέσα στο πρόγραμμα συνειδητοποίησα τι αξίζω και πώς να το περνάω στους πελάτες μου, έμαθα πώς να θέτω όρια στους υπαλλήλους μου, πώς να προωθώ τη δουλειά μου, πώς να χτίζω τη σωστή τιμολογιακή πολιτική και ένα στιβαρό brand. Κατάφερα να διατηρήσω και να αυξήσω το πελατολόγιο μου ενώ παράλληλα διπλασίασα τις τιμές μου έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μου. Πήρα πολλές ιδέες και εργαλεία και κέρδισα σε πίστη στον εαυτό μου, γνώσεις, χρήματα, φήμη, πώς θέλω να είναι ο χώρος μου… Είμαι ευγνώμων για όλα!”

INFO

Το business bootcamp θα διαρκέσει από 5 Οκτωβρίου έως 23 Νοεμβρίου

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα