Το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki πιστοποιείται από από την Travelife

Το ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki πιστοποιείται από από την Travelife

Για τις δράσεις του στη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη πιστοποιήθηκε το ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Την πιστοποίηση Travelife Gold, μια από τις πλέον απαιτητικές επιβραβεύσεις βιωσιμότητας και κοινωνικής ευθύνης στη διεθνή ξενοδοχειακή αγορά, απέκτησε το Hyatt Regency Hotel Thessaloniki.

Η πιστοποίηση Travelife Gold απονεμήθηκε στο Hyatt Regency Hotel Thessaloniki ύστερα από καθολικό επιτόπιο έλεγχο των υποδομών και των εγκαταστάσεών του, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι έχει επιτύχει υψηλά πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης, κοινωνικής ευθύνης και εταιρικής διακυβέρνησης. Αποτελεί δε μια ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλεται από τη Διοίκηση και το προσωπικού του Ξενοδοχείου τόσο για το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, όσο και για τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας του στο φυσικό, οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον του προορισμού.

Η πιστοποίηση Travelife Gold είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα πιστοποίησης αειφορίας για ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, με βάση ακριβώς το περιβαλλοντικό, κοινωνικό και οικονομικό τους αποτύπωμα και χορηγείται εφόσον αποδειχθεί ότι πληρούν μια σειρά αυστηρών κριτηρίων (άνω των 160), σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας τους.

Σύμφωνα με το Travelife, μέχρι σήμερα μόνο 1.100 Ξενοδοχεία παγκοσμίως, έχουν πιστοποιηθεί με Travelife Gold, τα οποία, μεταξύ άλλων, τυγχάνουν ειδικής προβολής μέσω της σχετικής διαδικτυακής πλατφόρμας του οργανισμού Travelife (http://www.travelifecollection.com ). Το Hyatt Regency Hotel Thessaloniki αποτελεί εδώ και χρόνια έναν ξεχωριστό “προορισμό” υψηλής ποιότητας, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Τουριστικά Νέα
SHARE:

24Media Network